Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Verbatim DVD R+ DL
STRANA 1 OD 1
MaliAbner Verbatim DVD R+ DL 04.11.2008. 19:35 T12989

status: user
broj poruka: 7769
Posedujem DVD RW LiteON LH 20A1S i generalno sam zadovoljan istim, jeste da je ovo drugi primerak jer je onaj kupljeni vracen na reklamaciju ali ovaj radi iz sve snage.

Konkretno pricao o DVD +R DL Verbatim diskovima, cini mi se da ih kod nas u prodaji ima sa svih strana, uglavnom losijih indijanski, tajvanski i kineski (ne mogu da se odlucim koji je gori).
Pre mesec dana sam kupovao neke igre po internetu i nekoliko ih je bilo preko 4.7 gb pa sam morao da kupim DL diskove da bi ih arhivirao. Tada sam kupio Verbatim DL i bio zadovoljan sto brzinom sto kvalitetom narezanog medija, poveden tim iskustvom uzmem jos 5 komada (110 dinara komad) i donesem kuci kad ne lezi vraze rezac ih ne prepoznaje, normalno uradim update firmware-a i nista se nije promenilo jednostavno rezac ih i dalje ne prepoznaje.

Pomislio sam svasta, te prazina, te korencic, te kojesta drugo, ali...

Nije nista drugo do Verbatim DVD+R DL koji je izgleda krs, jer sam upravo dosao iz kupovine i to sam pazario ubogi Princo DVD -R DL (dva kostaju ko jedan Verbatim)i rezac ih oba prepoznaje ali pomenuti Verbatim vala i dalje ne prepoznaje, samo ih vrti ko na ringispilu.

Bas sam ozlojadjen jer sam do sada kupovao iskljucivo Verbatim diskove i nisam imao nekih vecih problema i stvarno nisam ocekivao ovako nesto.

Naravoucenije nije zlato sve sto sija, dobar je i Princo.

A tek cena

Da ne poverujes zar ne !!!

Tomato Republic Of Serbia !!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 04.11.2008. 19:44 #78101

broj poruka: 12057

Što se verbatima tiče, izbegavam njihove 4x DRV/RW medije i bilo koje DL. Pucaj Miško. Sa čim god režeš. Posle 3-4 loša iskustva, kupio sam WD Passport do daljnjeg.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

SkyFire Re: Re: 04.11.2008. 20:21 #78113

broj poruka: 18472
Ne razumem...Sad rezes WD Passport-om?
Moram da dodam da su iskustva razlicita...Retko kad sam sa Verbatim diskovima imao problema oko pucanja..DL svaki uzimam Verbatim i sve je ok..Inace kad bih imao gde da nadjem najradije bi uzeo TDK medije jer su vrH!

I Want to believe - The truth is out there
OC House
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049

::
:: Što se verbatima tiče, izbegavam njihove 4x DRV/RW medije i bilo koje DL. Pucaj Miško. Sa čim god režeš. Posle 3-4 loša iskustva, kupio sam WD Passport do daljnjeg
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: Hoping for the best but expecting the worst.
obradmi Ja sam Verbatimom najbolja iskustva 04.11.2008. 20:50 #78125

broj poruka: 7723
Imao sam Nec ,sada Pioneer i externi DVD rezac LG ,eto znaci sa te tri marke nikad problem,jedino moguce da je lazni Verbatim.Cak imam neki CD Verbatim iz 99 godine dan danas ga citaju svi DVD-ovi .Kupujem uvek ono sto kazu na stap po 10 ili 20 komada.Recimo kod Princo mi se desavalo da nece da ucita DVD posle godinu dana ,kao da se izgubi sadrzaj.Mada mi se desavalo neki put od tih na stapu od 10 jedan ne valja ,ali ok to je kolateralna steta.
nenika Re:Verbatim DVD R+ DL 04.11.2008. 20:55 #78127

broj poruka: 1133

Ja jos od 2004 snimam 99% na HDD filmove i igre.Na CD i DVD snimam samo ono sto mora da bude na CD ili na DVD.Nekad je bilo dasta skuplje snimati na HDD,a sada bas i nije tako skuplje snimanje na HDD.Imam 12 HDD PUNIH koji stoje u fijoci.A DVD ILI CD za desetak godina nece moci da se procitaju a sa HDD CE MOCI.
zandarm ... 04.11.2008. 23:01 #78137

broj poruka: 1454
Verbatim nije ono što je nekad bio. Još jedan glas za TDK.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
I Don`t Know What That Means

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs