Do sada sam koristio(kupovao) Verbatim DVD - R. Danas sam dobio pakovanje od 25 kom. DVD + R ali mi je sumnjivo shto na njima pishe RW. Narezao sam dva diska ali nije dan se nije dao ponovo narezati. Siguran sam bio da nisu RW diskovi, ali rekoh da probam. Jel se susretao neko sa ovakvim diskovima, zashto uopshte pishe RW na njima? Verovatno kopije Verbatima, zar ne?
Verovatno se neki pijani radnik u cika Perinoj garazi malcice zabunio pa stisnuo dugme za stancanje RW omota za diskove...
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: Do sada sam koristio(kupovao) Verbatim DVD - R. Danas sam dobio pakovanje od 25 kom. DVD + R ali mi je sumnjivo shto na njima pishe RW. Narezao sam dva diska ali nije dan se nije dao ponovo narezati. Siguran sam bio da nisu RW diskovi, ali rekoh da probam :: Jel se susretao neko sa ovakvim diskovima, zashto uopshte pishe RW na njima? Verovatno kopije Verbatima, zar ne ::
sam jednom prilikom kupio 200 komada tih +R diskova i secam se da me je ortak bukvalno jurio da mu ih dam, naravno u zamenu za 200 onih -R, jer mu kao novi DVD rezac(onaj za iznad televizora, kao video recorder) ne *ebe ni 2% da nareze ove -R.
I secam se i tog RW na donjem delu, nisam siguran da znam u cemu je tu fora, verovatno moze da se nasnimava iz vise puta na njega preko onog dvd-a, nesto kao multisession na Nero-u i slicno video kasetama - da kao imas utisak da je traka unutra, a ne disk.
Када сви мисле исто, значи да нико не мисли довољно
Ako pise dvd-rw onda je za presnimavanje.A to rw u malom kvadratu pise na svakom dvd+r disku kao sto mozes naci i na samim rezacima,a sta znaci...ne bih znao.
sa DVD - R diskovima su stariji DVD plejeri imali poteskoca sa citanjem dok su DVD R+ diskove lepo citali to znam iz prakse ali nisu pisi-brisi ja sam imao priliku da kupim diskove koji su bili stampani nekim dezenom poput cilima bez ikakvog teksta koji su imali sivkastu boju kao DVD - RW po ceni obicnih DVD - ova a ponasali su se kao RW-ovi samo smo morali ucestalije da radimo full erese
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.