Jel ovaj disk fabricki dolazi prazan? Ocekivao sam da na njemu postoji neki softver vec upisan koji treba sacuvati negde na drugom mestu, pa iako ga imam vec nekoliko dana nisam jos nista upisivao na njega dok ovo ne proverim. I iz Windowsa XP i iz Linuxa (Knoppix) prikazuje da je formatiran pod FAT32 i da je zauzeto svega 4 KB.
Takodje da li ima svrhe registrovati ovaj proizvod na sajtu proizvodjaca posto pise da ima lifetime garanciju sta god da im to znaci, posto su mi u radnji gde je kupljen rekli da oni kao prodavci odobravaju garantni rok od 60 meseci, tj. 5 godina i da je sacuvan racun o kupovini dovoljan dokaz.
Relax!!! To je sve ok!!! A registracija je obicna glupost...
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: Jel ovaj disk fabricki dolazi prazan? Ocekivao sam da na njemu postoji neki softver vec upisan koji treba sacuvati negde na drugom mestu, pa iako ga imam vec nekoliko dana nisam jos nista upisivao na njega dok ovo ne proverim. I iz Windowsa XP i iz Linuxa (Knoppix) prikazuje da je formatiran pod FAT32 i da je zauzeto svega 4 KB :: :: Takodje da li ima svrhe registrovati ovaj proizvod na sajtu proizvodjaca posto pise da ima lifetime garanciju sta god da im to znaci, posto su mi u radnji gde je kupljen rekli da oni kao prodavci odobravaju garantni rok od 60 meseci, tj. 5 godina i da je sacuvan racun o kupovini dovoljan dokaz ::
Ma kakav softver, i ako ima nešto, to je Adobe reader đubre (Foxit je majka) ili neki sync šit. Ubodeš, format u FAT32, koristiš.
A ta registracija....hahahahahaha, povzovi ih u lov i DRM. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
...hvala na odgovorima, bar sam saznao i proverio sta je to lifetime warranty, a softver je njihov Jet Elite, ali posto pise da ga treba downlodovati onda znaci da ga i nisu stavili ali rekoh bolje da proverim za svaki slucaj
Ovo za registraciju i DRM bas i nisam razumeo hm... ali nije ni bitno
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.