kupio sam novi externi hard koji radi na ostalim kompjuterima i pokusao sam da ga prikacim na moj... imam windows last xp 14 i kad sam ga prikacio prijavljuje novi hardver al trazi da se instalira sto nebi trebalo kod externih hardova... da li neko zna kako ovo moze da se popravi? hvala puno unapred
Retko gde na prednjim USB slotovima moze hard da izvuce dovoljno struje, samo ga bocni nazad i videces kako funkcionise, a ako te nervira sto je FAT32 sistem, ako ti treba prvo prekopiraj u neki folder fajlove i foldere od WDSync (ne moze da se skine sa WD oficijelnog sajta), formatiraj u NTFS i prekopiraj aplikaciju ponovo na hard i imaces ponovo WDSync, od koliko ti je GB WD Passport!!!
da zaboravi da kazem da nije hardverski nikakav problem jer na drugim os-ovima radi normalno na istom kompjuteru, a da nebih duzio nesmem u ovom trenuku da reinstaliram ili pak instaliram drugi os na tu particiju pa ako ima neko neko resenje bio bih zahvalan..
Ugazi taj last XP 14 i stavi normalni Windows XP SP3 i radiće ti normalno. Obožavam vas što volite da instalirate `Turbo Edition Raspad 17 korena iz tri a ima sve edition` varijavije na temu Windows-a pa onda kukate kad nešto ne radi. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
resen problem, nije bitno... gore ti leo napomenuh da nesmem da ga gasim trenutno... gasicu ga kasnije iz kojih razloga nije ni bitno al trenutno nesmem jbg.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.