Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Ubice me zena,pomagajte
STRANA 1 OD 1
ctrl Ubice me zena,pomagajte 17.10.2008. 14:36 T12659

status: user
broj poruka: 779
Ima li nade za spas podataka (mojoj zeni jako bitnih)
Da li je moguce povratiti jedan folder (u kojem su bili tekstualni fajlovi).
Bio je smesten na C particiju.Ja ga nisam video,odradio formatiranje,instalirao XP i sad cu da najebem ko zuti
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Vaskev re 17.10.2008. 14:43 #75676

broj poruka: 1673
Easy Recovery, Restorer Pro ili nesto od mnogobrojnih programa bi eventualno mogao da povrati podatke cak i sa fizicki formatiranog diska ali samo pod uslovom da fizicki sektori na kojima su se pomenuti stari podaci nalazili nisu ponovo zauzeti sa novim, u tom slucaju pomoci nema, ubice te zena sigurno

Panta019 Jedna recenica koju ce tvoja zena tebi verovatno reci je : 17.10.2008. 14:54 #75678

broj poruka: 1583
`...bem te coravog!!!`

Velika je verovatnoca da su podaci izgubljeni ako nije i totalna jer si odradio format a ako je kasican format, ne quick, onda je jos gore. Teoretski fajlovi posle brisanja i dalje su na odredjenom delu harda ali je destinacija ka njima izbrisana. Kada ih neki drugi fajl pregazi onda su nacisto izgubljeni.
Mozda i moses da povratis fajlove ali u tom slucaju ne bi smeo uopste da upalis komp sa tim hardom, da ga odneses kod nekog ortaka da na njegovom kompu pokrenete neki program za povracaj podataka i da se nadas da neki fajl nije pregazio taj sto ti treba.
Inace postoje i profesionalne firme za takve probleme ali to kosta.

Sta da ti kazem. Slaba vajda. Pokusaj da smiris situaciju sa nekim dooooobrim nakitom da joj poklonis.

I pijan i trezan za kompjuter vezan.

MyDoom Ako su recepti u pitanju... 17.10.2008. 15:05 #75679

broj poruka: 553
gotov si!Desavalo se to i meni da uradim ali onda sam ja zeni na vrlo fin i kulturan nacin objasnio na kojoj particiji su joj podaci bezbedni tako da sad zna gde treba da sacuva svoje podatke.Ali ako su recepti u pitanju jebo si jeza u ledja!

Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour

Vaskev re 17.10.2008. 15:17 #75680

broj poruka: 1673
Ah, da pomoglo bi ako do daljneg izbegnes bilo kakvo instaliranje na doticnom disku, ako treba pozajmi eksterni disk od nekog prijatelja ili flesh na kome ces instalirati program za spasavanje podataka, ako je folder bio negde na udaljenijim sektorima od pocetka mozda i ima nade. Format ili pak Quick format nisu obrisali (fizicki) podatak sa diska oni su u FAT-u obrisali lokaciju sa podacima gde se nalaze smesteni podaci tj. na kojim sektorima su smesteni i oni se i dalje tamo nalaze ako nisu preko njih upisani drugi.

Dachman recovery 17.10.2008. 15:18 #75681

broj poruka: 630
Ako si odradio quick format,postoji sansa da povratis fajlove ako ti se posreci da i taj se vrati.Ali ako si uradio standardni format.... nestani iz kuce na par dana,taman koliko treba da se smire zivci :).

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
rasa007 re: Ubice me zena, pomagajte 17.10.2008. 15:28 #75683

broj poruka: 456
99% da ce te zena ubiti, 1% da nece, ... salim se ako te dovoljno voli zapalice ti PC, ako ne onda ce se dogoditi ono za sta sam rekao da sam se salio, btw tesko da ces vratiti podatke.

BEmpire Ti si mrtav covek 17.10.2008. 15:30 #75684

broj poruka: 439
Te fajlove skoro 100% neces moci povratiti!Ne samo zbog formatiranja bilo quick ili normal,na te fajlove verovatno je pisao neke druge fajlove,tako da ti nece pomoci nikakav program,probati mozes i moras ali ja mislim da je to gubljenje vremena!Bolje da pakujes stvari...Pozdrav!A da i meni je vec desio takav stvar...al eto jos sam ziv!!!

rasha44 Probaj... 17.10.2008. 16:06 #75686

broj poruka: 1492
Easy Recovery Pro i Recover My Files. Možda će te, umesto žene, lupiti sreća po glavi.

Nightbird
ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme.
HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

liman Danas je pravi dan! 17.10.2008. 16:15 #75688

broj poruka: 812
Najbolje je da napises testament kojim ostavljas svoje organe.
Bele bubrege ostavi za politicare!

Kn0b Re: Ubice me zena,pomagajte 17.10.2008. 16:18 #75689

broj poruka: 108
Mozda bi CIA mogla da povrati podatke, a mozda su sve to samo prazne price...

Probaj sa strucnjacima @ http://www.datasolutions.co.yu/srp/default.htm

U svakom slucaju, cak i da je izvodljivo, sigurno kosta vise nego razvod braka :)

:: Ima li nade za spas podataka (mojoj zeni jako bitnih
:: Da li je moguce povratiti jedan folder (u kojem su bili tekstualni fajlovi)
:: Bio je smesten na C particiju.Ja ga nisam video,odradio formatiranje,instalirao XP i sad cu da najebem ko zuti
skycould Power data Recovery 17.10.2008. 16:53 #75697

broj poruka: 248
Probaj pa vidi. Sa formatiranih particija treba mu mnogo vremena ali vrati dosta podataka. Do sada mi se samo jednom desilo da nisam uspeo da vratim sve sto sam hteo. Mislim da su ti dobre sanse da vratis te podatke. Vise nego 1% sigurno.

Vlaovicm Re: Ubice me zena,pomagajte 17.10.2008. 16:55 #75698

broj poruka: 359
Naravno da moze:

http://rapidshare.com/files/154163285/Recover_My_Files_3.84.rar.html

Mojoj prijateljici je jedan lik formatirao ceo hard i instalirao novi Win XP, a pritom nije ni pitao dal` imaju neki podaci da se sacuvaju, a naravno bilo je puno podataka koje sam ja vratio sa doticnim programom.

Odaberes Complete Format Recovery i izaberes da trazi tip fajla .txt ili .doc zavisi koji su bili u tom folderu. Podatke koje program uspe da nadje obavezno sacuvati na neku drugu particiju, a ne na onu gde su bili kada su obrisani.
doca80 AUUUU 17.10.2008. 19:44 #75723

broj poruka: 3053
ako su to bili neki njoj mnogo bitni podaci,a ti ne uspes da ih povratis ni na jedan nacin,VERUJ MI,bolje je da platis nekom servisu specijalizovanom za te stvari da ti vrati podatke,jer ce te mnogo vise kostati sve ono sto ces morati da radis da bi joj se iskupio za gubitak podataka... if you know what i mean...

KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!!!

Zmajko ... 17.10.2008. 19:55 #75727

broj poruka: 1228
Samo ti poslusaj Vlaovicm-a i opusti se... Vracanje podataka u tvom slucaju sa ovim programom nece biti neka nauka. So easy a caveman could do it!
Ne bacaj pare na `servise` i kvazi-majstore.

Pozdrav i srecno!
doca80 Re: IMA NADE 17.10.2008. 20:03 #75731

broj poruka: 3053

KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!!!

:: 1. skini woman`s brain erase tool sa http://rapidshare/123456789/teskosetebi.part01.ra
::
:: 2. obrisi zeni pamcenj
:: 3. spasao si svoj zivo
:: 4. mozes bez straha da uzivas u sveze instaliranom windows xp-
:: 5. ako ne budes isao redom tacka 3 ti se nece dogodit
ctrl Re 17.10.2008. 23:42 #75767

Na svu muku koja me snasla,bogami sam se i nasmejao nekim komentarima
Hvala Vam svima,ako se javim znaci da sam uspeo i ziv sam

(obrisao sam joj sve diplomske radove,skripte i samo njoj znane pratece dokumente sa studija)

ctrl Re 19.10.2008. 20:40 #76037

Nista od spasa podataka,CORAK

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs