Izgleda cesta tema. Mom drugaru u toku igre prs`o komp. Posle nije hteo da se butuje uopste.
krene da puni onu liniju kao kod 2000-ke, i kaze missing file, bla, bla. Dosao sam kod njega, i prvo sto mi je palo na pamet, fdisk/mbr. nista. Rekoh, ajde da uradimo repair windows-a, pa da bekapujemo, pa cemo posle lako. I windows prepozna particije ali PRAZNE :(((.
naravno obe particije su bile prepune. Sta sada? vreovatno mu je prsla ntfs tabela.
Postoji li mogucnost da se nekako podaci izvuku i kojim programima? inace je hdd wd250ks (mozda aaks nisam siguran)
Naravno da su prazne kada si napravio nove tj obrisao mbr pa formirao nov koji automatski prilagodi ntfs table tj ne vidi dalje podatke. Prakticno si krenuo u oporavak diska kontra metodom. Bilo je cini mi se dovoljno da si uradio samo chkdsk pa ako ne radi win, stavis hdd u druki komp i skines podatke... Jedina sansa je da nabavis cd iz naslova, odradis unformat (ima dosta programa na tu temu) ili unpartition pa cak i recovery hdd programe pa sta izvuces!
Fdisk has an undocumented parameter called /mbr that causes it to write the master boot record to the hard disk without altering the partition table information.
haha mada sam kucao fdisk/mbr a ne fdisk /mbr :) ( nisam dugo to radio :)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.