Dakle posle koriscenja ovog programa kada je krenuo u verifikaciju zaglavio se prijavioneki eror i sada posle restarta ne mogu da koristim hdd.Windows ga vidi,mogu da pravim particije, prosao low level bez problema ali ne mogu da instaliram sistem ni da skeniram iz dos-a.Powermax prijavljuje not valid.Da li stvarno gotov ili ima sanse...
Jel ti trebao za neki posao? Morate da naucite da se racunar koristi za obradu informacija a ne za gluposti!!! Verovatno nije mrtav.Probaj u nekom servisu da sad ne bi napravili polemiku oko toga.
Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour
Skini i nareži novi Hiren`s boot CD i izuj hdd sa MHDD programom koji ćeš naći na tom Boot CD-u. On kad obriše, to je obrisano. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
to je program koji (lansiran sa boot storage device-a) brise particije. Ja sam ga imao na nekom floppy disku i nakon brisanja HDD-a nije bilo nikakvih problema - reparticioniranje, formatiranje i sve radi kao pre. Nesto je tu koincidiralo, nekakav hardverski problem je u pitanju. Jesi li proverio ima li neispravnih sektora?
Nije imao lose sectore pre rada s tim programom,a koriscen je da pobrise ostatke od nekog programa koji nije brisalo klasicno formatiranje.Cemu sluzi program MHDD,ja sam vec pokusao sa raznim programima sa Hirens boota ,uostalom i killdisk je sa njega,Ne razunem zasto nece ni scandisk iz dosa iako ga vidi kao da ne moze da ga cita kao da ga je totalno razmagnetisao.
MHDD i delete, malo ćeš se načekati, al meni je 2 HDD spasio. Baš brljanje kod pravljenja particija. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: :: Nije imao lose sectore pre rada s tim programom,a koriscen je da pobrise ostatke od nekog programa koji nije brisalo klasicno formatiranje.Cemu sluzi program MHDD,ja sam vec pokusao sa raznim programima sa Hirens boota ,uostalom i killdisk je sa njega,Ne razunem zasto nece ni scandisk iz dosa iako ga vidi kao da ne moze da ga cita kao da ga je totalno razmagnetisao :: ::
Probacu i MHDD inace sa Fdisk-om mogu da pravim particije ali ne mogu da ga formatiram ni skeniram,sa Prtition comanderom iz dosa ga formatiram kao ali opet nece da primi instaliranje u startu kaze da ne moze i trazi drugu particiju
Sad se setih malo vezano za ovaj problem da i ja imam slicnih.....pa problema. Imam neki IBM HDD koji radi strasno sporo. NIje mi trenutno na dohvat ruke, al` kol`ko se secam bio je u nekoj IBM mashini, ima 40 Gb. Ja sam uspeo da sa instalacijom Xp formatiram jednu particiju od 15 Gb i instaliram Xp. E za ovaj poduhvat racunar je radio neprekidno 3 dana mada su ostali delovi hardweara bili solidni u tom trenutku (neka ploca MSI, sa proc Celeronom 2.4 MHZ) E i kad sam vid`o da se ne zna Ni koj` pije NI ........ resim da ga ostavim i eto reko mozda neko mozda ......... nesto ............ZNA ! ! !
Pominjes F-disk, a jesi li probao sa Partition Magic-om ili (jos bolje) sa Paragon-om. Oba imas na Hiren`s Boot-u (u medjuvremenu s pojavila verzija 9.6).
:: :: :: :: Probacu i MHDD inace sa Fdisk-om mogu da pravim particije ali ne mogu da ga formatiram ni skeniram,sa Prtition comanderom iz dosa ga formatiram kao ali opet nece da primi instaliranje u startu kaze da ne moze i trazi drugu particiju
Izgleda da ima nade!Zilav je Djenka!Problem je bio prekinuti proces koji je blokirao svaki pristup hdd.Nije moglo ni formatiranje ,nista.Ponasao se kao boot virus.Uspeo sam opet sa kill diskom i to parcijalno od pozadi harda,ali sa drugom opcijom bez verifikacije.Jedva
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.