Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
LC Power fioka
STRANA 1 OD 1
vladarko LC Power fioka 29.09.2008. 21:17 T12281

status: user
broj poruka: 4228
za 3.5` SATA diskove. Konkretno, model je 35-EHBE2. Da li se neko sretao sa dotičnim modelom i da li zna kako se aktivira eSATA veza? Rek ima i USB 2.0 i eSATA vezu. USB 2.0 šljaka bez problema. eSATA... pa, skoro da ne radi. Tu i tamo prijavi disk kao novi hardver, ali ga nema u Disk Managementu. Šta radim pogrešno? Probao sam na 3 ploče, SATA / SATA2 varijante diskova i portova na pločama, ali se isto ponaša, tj, nikako. Uz njega dolazi i eSATA kabl i eSata/SATA priključak u vidu bracketa (pločice).

Pozdrav!

Vlada
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed eSATA je tu... 30.09.2008. 00:18 #72993

broj poruka: 10999

...aktivirana od prve, ali pitanje je koliki kapacitet diska podrzava interna elektronika u fioci.
Malo me zbunjuje sto se na USB-modu ponasa kako treba. Da nije eSATA data-kabl neispravan?
vladarko Pa... ne znam... 30.09.2008. 00:21 #72994

imam 2 iste fioke, kupovao sam ih u roku od 4-5 meseci...

Prvu nisam ni upotrebljavao, a sad kad probam - CVRC.

I prodao sam 2 iste takve, ali ih ljudi koriste samo preko USB-a. Inače, odlične su (za sada samo na USBu), jer provereno podžavaju diskove 640Gb i 750Gb. Možda je problem u WD diskovima, šta znam...

Pozdrav!

Vlada

KaiserSoze Bez uvrede 01.10.2008. 11:22 #73145

broj poruka: 568

Čitaš li ti vezane za lc power fijoke, bar na ovom forumu...
Pa to đubre neopevano, koje su svi hvalili kada se pojavilo kao brend na tržištu, crkava, riknjava, elektronika brljavi, radi pa ne radi, više ne radi nego što radi itd.
Lično sam bacio nekoliko komada u kontejner, posto su ljudima sje.... podatke po hdd-ovima.
Okani se te firme, koja je u eksploataciji dokazala da je nesigurna (čast napajanjima sa GP oznakom), sve ostalo je za izbegavanje.
Pozz.
Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari.
E pa i od toga ima izuzetak, doduše poodavno - EPOX.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladarko RE: Bez uvrede 01.10.2008. 12:38 #73152

Hvala na upozorenju za LC Power. Tražio sam na forumu, ali ne sve njihove modele, samo ovaj koji me zanima. Možda je đubre, ali to đubre još uvek radi ono što treba. Heh, sem eSATA...

Pozdrav!

Vlada
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs