Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
WD BOOK
STRANA 1 OD 1
cele1988 WD BOOK 28.09.2008. 13:27 T12254

status: user
broj poruka: 1424
interesuje me da li WD book model koji ima 2xfirewire i usb i eSata moze da se koristi tako sto da se jedan komp zakaci na USB a drugi na Firewire i da imaju u istom trenutku pristup tj da mogu da ga korisete zajedno? ili mora da se juri model sa lan-om pa na svic (gledao sam testove po netu i ako ima gigabitnu mrezu vise nego 4x puta je sporiji na lan nego na usb!) znaci hteo bih da ga zakacim kao storege za filmove,mjuzu,programe,slike,dokumenta i ostalo koji bi delili 2 kompa a ne stalno da vucem preko mreze ili da palim drugi komp jer mi film nije trenuto na ovom ili onom.. nadam se da me razumete sta hocu....
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Ne moze 28.09.2008. 13:56 #72758

broj poruka: 9425

dabliju dabliju dabliju tacka er te es tacka r s

Saske ... 28.09.2008. 14:03 #72762

broj poruka: 1117
ako su ti kompovi medjusobno umrezeni, zasto ga ne zakacis na jedan komp i onda serujes ceo disk...problem resen...

Overclocking is the way of life!!!

banep Re: ... 28.09.2008. 14:26 #72767

broj poruka: 537
Ovo je najbolje resenje za to sto ti treba. Izaberi samo komp koji vise koristis da na njega povezes hard.

:: ako su ti kompovi medjusobno umrezeni, zasto ga ne zakacis na jedan komp i onda serujes ceo disk...problem resen..
::
:: Overclocking is the way of life!!!
XXXL K`o sto rekoh, 28.09.2008. 16:34 #72773

broj poruka: 537
Ne moze :) :) :) :)
cele1988 ... 28.09.2008. 18:20 #72776

broj poruka: 1424
pa koji su qr..stavljali 2 firewire, usb i eSata? da ga koristi jedan komp? to razumem kad bi bilo 1 firewire 1 sata i 1 usb a cemu onda 2x firewire? btw imam na oba PC-a Firewire
pa to mi nije jasno jer moze da se onda koristi oba firewire jedan PC jedan drugi, drugi? nerazumem cemu onda 2xfirewire

gile23 ... 28.09.2008. 18:46 #72777

broj poruka: 9121
https://www.google.com, pa trazi covece, a da li si pokusao da prikljucis, ali ako ces imati posledica ne prikljucuj,...

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs