interesuje me da li WD book model koji ima 2xfirewire i usb i eSata moze da se koristi tako sto da se jedan komp zakaci na USB a drugi na Firewire i da imaju u istom trenutku pristup tj da mogu da ga korisete zajedno? ili mora da se juri model sa lan-om pa na svic (gledao sam testove po netu i ako ima gigabitnu mrezu vise nego 4x puta je sporiji na lan nego na usb!) znaci hteo bih da ga zakacim kao storege za filmove,mjuzu,programe,slike,dokumenta i ostalo koji bi delili 2 kompa a ne stalno da vucem preko mreze ili da palim drugi komp jer mi film nije trenuto na ovom ili onom.. nadam se da me razumete sta hocu....
Ovo je najbolje resenje za to sto ti treba. Izaberi samo komp koji vise koristis da na njega povezes hard.
:: ako su ti kompovi medjusobno umrezeni, zasto ga ne zakacis na jedan komp i onda serujes ceo disk...problem resen.. :: :: Overclocking is the way of life!!! :: ::
pa koji su qr..stavljali 2 firewire, usb i eSata? da ga koristi jedan komp? to razumem kad bi bilo 1 firewire 1 sata i 1 usb a cemu onda 2x firewire? btw imam na oba PC-a Firewire pa to mi nije jasno jer moze da se onda koristi oba firewire jedan PC jedan drugi, drugi? nerazumem cemu onda 2xfirewire
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.