Dakle,drugaru crkao DVD-RW koji je bio na ATA grani,i uzme novi koji je SATA(Lite-On LH-20A1S).Ploca je stara Gygabite sa 845 chipsetom,ne znam model,ali ima jednu ATA granu i 2x SATA. Problem je sledeci,kad povezem novi DVD sistem nece da se butuje,pojavi se progres bar i za pola sekunde se restartuje PC,a u BIOS-u lepo procita uredjaj! Cak moze da butuje diskove sa njega,dakle radi,ali... Da li ce reinstalacija sistema pomoci,ili nesto drugo??? Sutra ujutru treba to da idem da mu sredim,pa ako do tad bude resenja,bicu srecan!!! Hwala unapred...
:: Flash novog BIOSa, ucitavanje Setup Defults i podesavanje Boot Priority bi trebalo da rese problem. HDD ako je IDE treba da bude Master :: :: :: - A N G E L - :: :: Sve to je odradjeno... Znaci,nije mi problem da mu reinstaliram sistem,ali da znam da ce to pomoci!!! Sta da radim??? Ajde jos neko,please!!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.