U stvari po vasem misljenju moji dragi forumasi,koje antivirusno odbrambeno resenje bi bilo pravi pogodak u metu,na Visti,ja se spremam da instaliram(Instalisem,sto bi rekli vi iz Bg-a,a verovatno je tako i pravilno)Visticu,Ultimate naravno,do sad sam koristio zone alarm,i avast,ali na xp-u,probao sam sve i svasta,ali sam ostao na toj kombinaciji,poneki put ubacim spaywar doctor,i spyware terminator-a,ali uglavnom sa zonom i avastom dosta se dugo odrzavam!Inace imam 3 kompa u mrezi,i rutercic,asusov,i wireles 128kpbs. Tko leti,vrijedi!
Ja od antivirusnog software-a, na Visti Ultimate imam Aviru free i SpyBor-Search and destroy, i savrseno rade u paketu, za ova dva dana pokusalo je dosta virusa da mi udje u racunara medjutim ova kombinacija im to nije dozvolila!!!
Ja vise volim all in one resenja za zastitu. KIS paketi imaju u sebi i antivirus i firewall koji me odusevljava kako radi. Nista zlocesto ne propusta u kompjuter. Probao sam ga i na visti 32bit i 64bit. Na oba je odlicno radio posao.
Da ga reanimiramo sa AVG-om, nego ja samo legalni freeware koristim ne racunajuci AutoCad, Operativni sistem,..., i da ima mnogo manje virusa za Vistu nego za XP, to se zna, nego VMARC nije te bilo dugo vremena na berzi,...
Pozdrav!
:: ...za dva dana pokusalo dosta virusa da udje, uhvati me bojazan da je moj jadni laptop na izdisaju.. :: :: NOD32 + Windows firewal :: :: Godinu i vise dana bez vecih problema.. :: :: :: :: dabliju dabliju dabliju tacka er te es tacka r :: ::
Ajde NOD32 djene, djene ali Windows firewall je busan kao sito. Maltene skoro kao i da nemas firewall, toliko je dobar.
:: ...za dva dana pokusalo dosta virusa da udje, uhvati me bojazan da je moj jadni laptop na izdisaju.. :: :: NOD32 + Windows firewal :: :: Godinu i vise dana bez vecih problema.. :: :: :: :: dabliju dabliju dabliju tacka er te es tacka r :: ::
Plasi mecku resoom ovaj resetom, ah da instaliras neki Linux i kazes cao virusima,..
Pozdrav!
:: Ajde NOD32 djene, djene ali Windows firewall je busan kao sito. Maltene skoro kao i da nemas firewall, toliko je dobar :: :: ___________________________________ :: :: I pijan i trezan za kompjuter vezan. :: :: :: ...za dva dana pokusalo dosta virusa da udje, uhvati me bojazan da je moj jadni laptop na izdisaju.. :: :: :: :: NOD32 + Windows firewal :: :: :: :: Godinu i vise dana bez vecih problema.. :: :: :: :: :: :: :: :: dabliju dabliju dabliju tacka er te es tacka r :: :: :: ::
Pre neki dan istalirah vistu,pun samopuzdanja,u tom trenutku dodje komsinica obnazenih extremiteta,dok ja s`njom popi kafu,(pun nade da ce nesto lepo biti,jer smo sami bili)puce vista dok si reko keks,STATIVA,uradila svoj update,primetli frajeri da je kopija cista,poslali mi maliciozni kod,tako da posle na toj particiji nisam uspeo da ponovo instaliram vistu,nego sam morao da je detaljno obrisem!Eto,osnovno zaboravim,da iskljucim automatic update! Tko leti,vrijedi!
Dobro malo preterujem,ali zaista nisam mogao da instaliram ponovio Vistu,ne znam iz kog razloga,sve dok nisam sa partition magic-om ponovo preformatirao tu particiju,posle sam uspeo,bilo mi je cudno da nece,jer sam prethodnih puta uvek uspevao! Ko kani pobjedit,ne sme izgubit!
Ako znas predlozi neko resenje ili misljenje,a nemoj se podmsevati nekom ko ne zna!Ja nisam neki znalac,mogu samo da pretpostavljam neke stvari,i pitam za milsjenje ljude dobre volje i koji nesto znaju!A Gile je za tebe marka! Ko kani pobjedit,ne sme izgubit!
Ako znas predlozi neko resenje ili misljenje,a nemoj se podmsevati nekom ko ne zna!Ja nisam neki znalac,mogu samo da pretpostavljam neke stvari,i pitam za milsjenje ljude dobre volje i koji nesto znaju!A Gile je za tebe marka! Ko kani pobjedit,ne sme izgubit!
Hajde kad vec hoces da ti to bude potpis, ne ide `Ko kani pobjedit,ne sme izgubit!` vec `Tko kani pobjedit, ne smije izgubit!` mada ni to nije pravopisno tacno ali je bar u duhu Alana Forda.
Gile je ze mene legenda. Dečko uopšte nije loš, jedino mi smetaju(ponekad i zasmeju) njegovi odgovori tipa, nešto nije u redu sa kompjuterom-sigurno je do kompjutera.
Drugo ne znam što se ti osećaš prozvanim, osim zbog činjenice da je ovo tvoja tema. Evo, izvini za offtopic. Ja samo želim da ljudi daju neke logične odgovore. Čitaj malo šta ti pišu. Kod mene slučaj, na tri računara nod32 ver.2.5 i win firewall tri godine bez ijednog virusa(u stvari možda jedan, al to nemogu da potvrdim). Pre noda je bio kasperski. Na dva mlađa računara Norton(lincencirani) i win frwll i za sada radi sve ok.
Pa drugi deo Maxpayn-a ide odmah posle dugoocekivanog drugogo dela poznate vip serijala VMARC(u prevodu Vo sa Marsa),koji se emituje na ,u zadnje vreme jako popularnom kanalu palma plus! A zal sa starom producentskom kucom se nadoknadjuje reklamiranjem njihovog sajta,medjutim, ljudi su lose serije odavno izbacili! Tko leti,vrijedi!
Kolega preterujes, bas preterujes. Na drugom forumu bi te vec banovali.
Problem je sto si nov pa ne znas ko je ko, al nema veze porasces, shvatices, jednostavno mlad si i to je sustina problema.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Pa drugi deo Maxpayn-a ide odmah posle dugoocekivanog drugogo dela poznate vip serijala VMARC(u prevodu Vo sa Marsa),koji se emituje na ,u zadnje vreme jako popularnom kanalu palma plus! A zal sa starom producentskom kucom se nadoknadjuje reklamiranjem njihovog sajta,medjutim, ljudi su lose serije odavno izbacili! :: Tko leti,vrijedi :: ::
Hvala na lepim recima, a volim malo da se zezam, ali ti si ovde glavni komicar, mislim ono tipa mecka i reseto, svinja i cvarak,...
Pozdrav!
:: Gile je ze mene legenda :: Dečko uopšte nije loš, jedino mi smetaju(ponekad i zasmeju) njegovi odgovori tipa, nešto nije u redu sa kompjuterom-sigurno je do kompjutera ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.