Pre,dok sam imao obican ide,ili ata hard disk,pravio sam backup particije pomocu diska hirens boot,ver 7.3,sa programom image centar,medjutim sada kad sam u kompjuter ubacio sata hard,i sata rezac,ne uspevam da napravim imidz sistema,prijavi mi neku gresku,mislim da su problem drajveri za sata rezac,ali ako ste imali slican problem,pomozite!Da li je mozda resenje skidanje novije verzije hirens boota? Ko kani pobjedit,ne sme izgubit!
Skini novu verziju 9.5. Prilikom pokretanja programa za bekapovanje izaberi xcdrom i na svih pet pitanja koja slede klikni na ne. Ja isto imam sve sata uredjaje i tako sam pravio bekap.
Najbolje ti je da instaliraš Acronis True Image, odličan program. Posle instalacije obavezno napravi i njegov Recovery CD (imaš tu opciju u samom programu), pa možeš taj CD da koristiš za backup i recovery. Ja tako radim, zato što nemam poverenja u backup dok je Windows aktivan. Možda grešim, ali navika je jača od mene.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Zanima me,ako padne sistem,na koji nacin dizem tu sliku,koju sam napravio sa akronisom?Ja sam koristio pre image center, kada mi padne sistem,izvlacio sam imidz,sa d particije,ili sa diska(brze ide 20 puta sa druge particije)a pri tom naravno nisam imao instaliran windows,sve sam radio u dosu! Ko kani pobjedit,ne sme izgubit!
Ne mora da instalira Akronis, posto ga ima na Hirens boot cd-u. Bootuj sa hirens cd-a, idi na opciju 2 (Disk Cloone Tools), 3 Acronis true image....., izaberi Xcdrom, i onda imas opcije: Create image, Restore image.... Dalje bi trebalo da nemas problema. Izaberes particiju koje hoces da bekapujes, mesto gde hoces da je sacuvas i to je to. Za restore sve isto samo odes na opciju Restore imege, selektujes image, izaberes particiju i kraj price.
Hvala doncocose,i hvala za rashu94,nov sam ovde,pa imam dosta pitanja,ali ne smem odmah da vas zatrpam sa njima,jer su me vec optuzili da spamujem!Nego probao sam sa bitcometom da skinem hirens boot 9.5,ali nesto nema da se skine lako,skinuo sam jedan torrent u raru,ali seederi i peero-vi su u malom broju pa sporo ide,a ja imam wireles 128kpbs,da mi je makar adsl-cic neki!znate li neki link ili torrent za 9.5 hirens boot? Tko ljeti,vredi!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.