Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
opet WD hdd
STRANA 1 OD 1
cele1988 opet WD hdd 15.09.2008. 00:18 T11981

status: user
broj poruka: 1424
imam problem sa wd 250gb sata 2 diskom. radio je u masini jedno 2 godine bez problema i kada sam u tu masinu stavio drugi disk a njega u u drugu masinu poceo je da zeza. na njemu su bile 2 particije prvu sam formatirao u full format pa instalirao XP a drugu sam ostavio i nisam je dirao zbog muzike.. instal xp je prosao bez problema ali je odmah nakon nekih 20ak min pri instalaciji sp2 cula se igla kako udara(znate na sta mislim) kao ugasi se hdd pa nastavi dalje.. i nije hteo da instalira sp2 vec je prijavio neku gresku u raspakivanju(verovano tad kad je zevknuo)zatim sam pustio opet i proslo je bez problema... sad nekad radi pola sata cim se pusti nesto da kopira ili da radi ili nekad kad bootuje cuje se taj zvuk? da nije mozda do napajanja posto je u pitanju kinez star jedno 3 godine a pre toga je radio na cifteku od 500w.. posto sutra uzimam (lc 6550gp2)novo napajajne zanima me.. ako nije napajanje sta bi drugo moglo da bude.. dal da se radi neki low format hdd-a ili sta vec???? napominjem da je hdd radio pre toga perfektno
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Saske ... 15.09.2008. 01:07 #70679

broj poruka: 1117
proveri kablove...i sata i kabal od napajanja...desava se da onaj kabal od napajanja ima slab kontakt...

Overclocking is the way of life!!!

vukdusan re 15.09.2008. 01:11 #70682

broj poruka: 800
Proveri da nemas bad sektore na disku sa hddregeneratorom ili nekom od alatki sa hiren`s cd-a. Ako bude prijavio mnogo losih sektora verovatno je igla udarila. U tom slucaju mozes da nastavis da koristis hd ili da das oglas za njegovu elektroniku(ko zna mozda nekome treba), a ti kupis novi.
XXXL hm 15.09.2008. 01:14 #70683

broj poruka: 537
Videces sutra kad uzmes tog LC-a da li se ponasa cudno i sa njime. Kao preventivu, zameni naponski kabl i sata kabl novim, za svaki slucaj. Ako ne pomogne, probaj da sacuvas muziku negde pa uradi low level format. Mada. mozes i odma low level format, imam neki osecaj da su ti na toj particiji baja mali knindza i stoja :)))))))))))))))
Neba re 15.09.2008. 01:44 #70684

broj poruka: 1197
Da li si siguran da je m. ploča ispravna? Proveri problematični HDD u mašini u kojoj je prethodno bio.
cele1988 ... 15.09.2008. 10:37 #70717

broj poruka: 1424
danas uzimam napajanje nadam se da je do njega ako... nije jbg.. sta da se radi (komp na kom je radio je prodat, tako da nemogu na njemu da ga probam)

Slavuj ©© 15.09.2008. 12:19 #70725

broj poruka: 2236
Kod mene je napajanje bilo problem, inace identicno ponasanje hdd-a.

Када сви мисле исто, значи да нико не мисли довољно

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs