Desava mi se cudan problem, Windows vidi svih 8 gb ali ne mogu da prekopiram vise od 1 gb. Izbaci mi sledecu gresku: The request could not be performed because of a I/O device error. Do pre nekoliko dana sve je radilo kako treba, formatirao sam ga nekoliko puta ali i dalje nece da kopira nista sto je vece od 1gb.
Proban na drugom kompu, u drugom USB portu ? Ako svuda zeza pozdravi se sa njim. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Probaj da nađeš na Netu Flash Memory Toolkit 1.20. Možda on može da ti pomogne. I, naravno, USB flash može da se formatira u NTFS.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: i pozeleo mu srecan put u vecna lovista.. :: :: @vladaxxx: USB flash ne moze biti u drugom fajl sistemu osim FAT-a (ako si mislio na NTFS to otpada) :: :: Pozdrav i hval :: :: :: ::
Koliko vremena imas taj flash, ako ti je pod garancijom, odnesi ga i lepo reci sta je problem, nesto cackaj sto su ti ljudi pomenuli, eh da malo google-aj tako se nadju mnoge korisne stvari!!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.