status: user broj poruka: 304 | dobio sam ovaj fles i posle 5min sam mu j***o mater fles ima citac otisaka prstiju kad se fles ubaci u usb pojave se kao neki cd drive i memorija ova normalna (fles) e na tom kao cd rom-u se nalazi softver koji proverava dal su otisci ili sfra ok medjutim postojao je i PF menager koji se nalazio na ovoj memoriji za klasicno koriscenje i naravno vise tog menagera nema posto sam formatirao fles sada svaki put kad ga bocnem on trazi otisak ili sifru ali nemoze da podigne taj nesretni pf menager koji realno nicemu bas ni nesluzi ali bez kog isto tako nemogu da promenim sifru a ni otiske prstiju kakav bedak kakva je to logika da nesmem da formatiram fles jer cu izgubiti softwer aaaaaaaaaaaaa!!!
zna li neko gde mogu da nadjem taj programcic (pf menager)ili... posto je prosao samo jedno formatiranje zna li neko neki program sa kojim mogu da vratim obrisane failove sa te memorije
uradio sam quick format (fat32) ako je to vopste bitno i nista posle toga nisam snjimao na njega
koliko se secam bila je takva temica ovde i neko je rekao da ima programcic koji to moze da odradi ali nisam uspeo da nadjem temu :(
pa ako neko zna... hvala pozz |