Pozz. Prodao sam pre neki dan Hd WD 80 gb jednom liku i sad mi on salje ovu poruku:Hdd ne radi, cuju se samo zvuci koji se ritmicki ponavljaju. imas li predlog kako da resimo problem?
A ja znam da je hd ispravan i da je radio kod mene sad sta moze da bude da resimo ovaj problem.
Ode mehanika, zdravoooo, nema tu rešenja osim zamene. Ako je HD bio ispravan, onda ga je dotični sjebendiso. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Da li si mu ga na licu mesta prikljucio??? MOguce je da je riknuo usled loseg napona napajanja (bad PSU) ili jednostavno crko nakon prethodnog gubitka napajanja. Opste je poznato da je svaki 4 WD disk u stvari REFURBISHED (crknute pa refabrikovane i poslate na siva trzista) pogotovo serije manje od 10GB i 80GB modeli, imam ih pun zid. Sto rece bax2k3, pravac kanta...
Garancije na polovne stvari nema sem neke radne dan dva, nadam se da si zapisao SN. Mozda lik sad pokusava da te zavrne podmecuci neki svoj koji ne radi umesto tvog. Na cudne stvari naletis trgujuci preko oglasa.
Slanje Post/City Expressom nije sigurno, da li si ikada video kako oni tovare i kako se ophode prema stvarima? To mora biti super upakovano u sundjere, vazdusne mehure...imaju oni takav paket usluga...cesto se desava da usled truckanja pri prenosi nesto otkaze: motor, aktuator...zato ja iz principa nista ne saljem tako cka i ako ima originalnu ambalazu koju bih ja dodatno zastitio. To nije DHL
Evo sad mi lik kaze ... imao sam igraonicu do prosle godine ... samo ritmicki skripi, kao kad iz kompa ispadne ram memorija pa pisti, e ovo ne pisti vec ima neki drugi zvuk ...
Sta da radim ? Ja mislim da ja za to nisam odgovoran ja dajem svoj zivot Hd je radio ja sam ga formatiro i naravno upakovo i poslao postom...
Čija ideja je bila da ide post expressom ? Usvakom slučaju, nisi ga ti pokvario, ono što je problem je što ne možeđ to da dokažeš. Isto tako nije kriv ni kupac koji je platio polovan a stigao mu neispravan disk. Zajebana situacija _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: Evo sad mi lik kaze ... imao sam igraonicu do prosle godine ... samo ritmicki skripi, kao kad iz kompa ispadne ram memorija pa pisti, e ovo ne pisti vec ima neki drugi zvuk ... :: :: Sta da radim :: Ja mislim da ja za to nisam odgovoran ja dajem svoj zivot Hd je radio ja sam ga formatiro i naravno upakovo i poslao postom.. :: :: ::
chek, a ovi noviji WD hard diskovi, valjaju li shta? konkretno od 640gb sata? a samsung hard diskovi?
:: Da li si mu ga na licu mesta prikljucio??? MOguce je da je riknuo usled loseg napona napajanja (bad PSU) ili jednostavno crko nakon prethodnog gubitka napajanja. Opste je poznato da je svaki 4 WD disk u stvari REFURBISHED (crknute pa refabrikovane i poslate na siva trzista) pogotovo serije manje od 10GB i 80GB modeli, imam ih pun zid. Sto rece bax2k3, pravac kanta.. :: :: :: - A N G E L - :: ::
Prezirem WD, ali sa ovim 6400AAKS (od 640Gb) su ga baš `uboli`, u šta sam se uverio prvo preko mnogih sajtova i foruma, pa onda preko priča poznanika i a kraju sopstvenim korišćenjem (dakle, kupio sam ga na kraju i oduševljen sam). Što se tiče Samsunga i njihovi diskovi su odlični, pogotovo taj T166 od 640 GB. Takođe, Hitachi Deskstar diskovi su odlični (Hitachi je otkupio celokupnu proizvodnju HD-ova od IBM-a). Seagate je bio dobar, ali pošto su kupili ubedljivo najgori brand Maxtor, valja ih izbegavati, POGOTOVO Seagate Diamond serije,
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.