SATA2 640GB 16MB Western Digital Caviar® SE16 WD6400AAKS
STRANA 1 OD 1
Ljubomir
SATA2 640GB 16MB Western Digital Caviar® SE16 WD6400AAKS
01.08.2008. 09:36
T11221
status: user broj poruka: 96
SATA2 640GB 16MB Western Digital Caviar® SE16 WD6400AAKS, narucio sam ovaj disk, sta kazete za njega par evra je skuplji od 500 pa kazem sebi mesta nikad dosta. E da jedva sam iskukao garanciju od 3 godine.
Licno imam veoma pozitivna iskustva sa WD HDD-ovima. Imam cetiri WD-a i svi rade jako fino jos uvek. Najstariji ima 4 godine. Juce smo slavili rodjendan i duvali svecice zajedno :) Salu na stranu, ima ljudi koji su imali losa iskustva i onih koji ce ti reci da je bolji seagate. Naravno, tu ti ipak sve ide po filozofiji `Sta Ubodes`...ali kao sto rekoh dobar hdd. ___________________________________________________________________ Why should man be protected, what has he done to justify it? This is why we embrace animals, they represent the innocence man doesn`t have!
Kod mene sam stavio dva takva u RAID 0 i sve leti :) Inače sam pre toga imao WD5000AAKS i osteti se razlika sa prelaskom na 640-icu.
U početku sam video na forumu da su se pojedini žalili na taj model, ali ja sam ugradio ili znam za bar jedno 15 primeraka tih diskova kod drugara i do sada niko nije imao problema. Do sada lično nisam čuo da je ijedan od njih crkao, da ima loše sektore i sl.
Za oko 5K dinara mislim da je definitivno best buy.
Tih je, ne greje se mnogo, ima samo dve ploče, a prosečan transfer je preko 90MB/s, sa preko 120MB/s na početku diska.
Ne znam kakav je, ali sam citao i cuo sve najbolje o njemu.Evo bas danas treba da preuzmem moj novi komp,izmedju ostalih komponenti je i ovaj disk.Do sada sam koristio samo wd diskove i nikada nisam imao nikakvih problema sa njima.
Nije tacno da nema greske sa njim... Pogledaj malo na benchmark forumu sobicak sa temama o HDD, tamo ga neki kude a neki hvale, bilo je par likova koji su o njemu postovali grozote koje su doziveli.
Moje licno misljenje je da je to BEST BANG FOR THE BUCK !!!
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Nema greške sa njim :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
Ako prodajes ta 3 hard diska zanima me koja je njihova cena pojedinacno i ako dajes popust na sva tri....sastavljam jedan komp pa mi trebaju oni sa sirokim ulazom a za moj sadasnji mi hvali jedan sata....
prvi put vidim da neko sastavlja komp sa hardovima koji imaju `siroki ulaz`... jel to ATA ili PATA? a sta mu dodje SATA - uski ulaz? sorry, al nisam mogao da odolim
:: Ako prodajes ta 3 hard diska zanima me koja je njihova cena pojedinacno i ako dajes popust na sva tri....sastavljam jedan komp pa mi trebaju oni sa sirokim ulazom a za moj sadasnji mi hvali jedan sata.... :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.