Treba da kupim neku USB Flash memoriju... Planiram da uzmem 8Gb, a na raspolaganju imam oskudnu sumu od oko 3000din... Sta uzeti za te pare, a da mu ne treba 100 godina da se napuni, tj. sto veci read/write speed...
Stekni pare i kupi WD passport (prenosni hard disk) od 120,250,320 GB znam da je 320GB posto ga imam 11 000 dinara!!! Odlicno me sluzi pa vidi i tu mogucnost, ako ti ne treba nesto malo za dzep uzmi to!!
Ja za flash memoriju preferiram marku CORSAIR, mada to sve zavisi od osobe do osobe.
Kada bih ja uzimao novu memoriju uzeo bih od njih, jer već 3 godine imam njihovo flash i radi bez problema i još je gumiran (nije od plastike). Padao mi je milion puta i nikad se nište nije pokvarilo, a kamoli polomilo. A moji drugovi skoro svi imaju plastične, pa ti sad sam proceni koji ti najviše odgovara.
:: Stekni pare i kupi WD passport (prenosni hard disk) od 120,250,320 GB znam da je 320GB posto ga imam 11 000 dinara!!! Odlicno me sluzi pa vidi i tu mogucnost, ako ti ne treba nesto malo za dzep uzmi to! :: :: Pozdrav!! :: :: ::
Hvala na odgovoru, al` ja sam naglasio koliko para imam i vise ni ne planiram da dajem na tako nesto... Znaci 3500 max i to je plafon... Molim bez glupih odgovora, tipa skupi jos 14000000 dolara i kupi jahtu... Naznacio sam koliko para imam i to je to... hvala unapred
PCBerza pa samaraj do mile volje i nadji sam ono sto ti treba.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: :: :: :: :: Stekni pare i kupi WD passport (prenosni hard disk) od 120,250,320 GB znam da je 320GB posto ga imam 11 000 dinara!!! Odlicno me sluzi pa vidi i tu mogucnost, ako ti ne treba nesto malo za dzep uzmi to! :: :: :: :: Pozdrav!! :: :: :: :: :: :: :: :: Hvala na odgovoru, al` ja sam naglasio koliko para imam i vise ni ne planiram da dajem na tako nesto... Znaci 3500 max i to je plafon... Molim bez glupih odgovora, tipa skupi jos 14000000 dolara i kupi jahtu... Naznacio sam koliko para imam i to je to... hvala unapred
8GB KINGSTON DT100 ,USB FLASH DRIVE-3210 dinara, Corsair Flash Voyager 8GB- 3127 din!!! Ako ti ovo nije dovoljno idi pa trazi na ovom linku http://www.pcberza.rs/search/index.php!!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.