Odluciao sam se za Samsung 203b DVD RW ali hocu da uzmem jos jedan Dobar Sata rezac ali necu da uzmem Dva ista ili bi mozda i trebalo?Mislio sam da kombinujem dva razlicita,vlajda ima jos kvalitetnih rezaca?
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
Ja imam Pioneer Dvr- 212 d sata interni izuzetno tih neces ga cuti ,a da mozda probas varijantu da ti drugi DVD budi externi na racku .Meni je drugi na racku LG isto radi dobro,ukljucim ga po potrebi,bitno da ne opterecujem napajanje bez potrebe.
:: :: :: :: hehe uzmi 2 ista, pa da u bios-u ne znas sa kog butujes :)))) Ja bih uzeo iste, cisto zbog estetike.. nemam pojma,, svi hvale samsung i lite-on...
Zasto si se odlucio bas za Samsung 203b DVD RW, posto j aisto nameravam da kupim dvd rw ali se mislim da uzmem Liteon LH-20A1S SATA....?
:: Odluciao sam se za Samsung 203b DVD RW ali hocu da uzmem jos jedan Dobar Sata rezac ali necu da uzmem Dva ista ili bi mozda i trebalo?Mislio sam da kombinujem dva razlicita,vlajda ima jos kvalitetnih rezaca :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: @PCBeast@ :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.