Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
WD Passport 250 GB
STRANA 1 OD 1
tomma WD Passport 250 GB 17.06.2008. 20:29 T10488

status: user
broj poruka: 172
Kako da sutnem sa sistema drivere koje sam greskom instalirao za gore pomenuti externi HDD na WinXP SP2 posle cega mi komp ne vidi ovaj HDD ?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
obradmi Idi u device menager 17.06.2008. 21:50 #59271

broj poruka: 7723
Znaci idi u control panel >system>device manager>view>show hidden device
videces znakove upitnika ,to slobodno deinstalisi i restartuj komp ,naravno wd passport treba da ti bude iskljucen dok ovo radis.
SuperMrki sry za off 17.06.2008. 23:04 #59300

broj poruka: 71

Tommo, sorry za upadanje na temu, al reko imamo slican uredjaj pa da ne otvaram novu temu...

Ja imam isti od 160 GB, pozajmio sam jednom retardu, koji je nesto uradio pa se javlja poruka: this device can perfom faster if you plug it to HIGH speed USB connection (tj. radi mi na USB 1.1 umesto na 2)... I tako, fajl od 500 mega krene da snima sa 189 minuta do kraja???

Jel ima neko resenje kako da ga vratim na staro stanje, jer je ranije radio OK? Formatirao sam ga sa full format i opet isto

Poz
obradmi Probaj da promenis usb port 18.06.2008. 00:01 #59323

broj poruka: 7723
Prikljuci ga na drugi usb port i nemoj da ga ukljucujes na usb hub ,nego direkno na usb portove iza kucista ,trebao bi da dobijes usb 2.0.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs