Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
novi hdd
STRANA 1 OD 1
boztoga novi hdd 31.05.2008. 16:53 T10109

status: user
broj poruka: 516

kupujem u ponedeljak hdd! nasao sam ovaj, a na raspolaganju mi oko 70e
Seagate Barracuda 500GB ST3500320AS

interesuje me za i protiv :D ili ako neko ima neki bolji predlog za ove novce...

hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 31.05.2008. 17:22 #56592

broj poruka: 12057

Western Digital WD5000AAKS nije losh.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

MaliAbner Re: Re: 31.05.2008. 18:03 #56601

broj poruka: 7769
Sto kaze mister klub 2000 (cestitam) trenutno najpovoljnija kupovina je taj od 500gb, ima da se kupi za 5400 dinara (10.8 din/gb) . Ili neki od 640gb (ja sam uzeo samsung ili kako ga Pisko zove SmugSmug (tako sam nazvao particije smugsmug 1, 2,3, 4) od 640gb dve ploce prilicno brz mene je izasao oko 10.7 din/gb), navodno ima da se nadje WD za oko 6000 dinara a to je tu negde u visini tvog budzeta.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

::
:: Western Digital WD5000AAKS nije losh
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Vaskev re 31.05.2008. 18:58 #56605

broj poruka: 1673
WD je odlican izbor mada i Seagate sa 5 godina garancije ima svoje adute. Na testu velikih diskova na Bencmark.co.yu imas vise detalja o svakom pojedinacno kao i uporedni test.

horacio nema harda bez hitachija 31.05.2008. 20:56 #56612

broj poruka: 117
ako hoces kvalitet WD RE(raid edition)WESTERN DIGITAL
Caviar WD5001ABYS,ali su preskupi(j*bi im mater),ako je cena primarna onda Seagate

Vaskev re 31.05.2008. 21:44 #56614

broj poruka: 1673
Sve je to relativna stvar, meni licno nikada nije crkao nijedan Maxtor a imao sam ih dosta i prilicno dugo a ovde su oni koliko vidim omrazeni, naprotiv kod ortaka koji radi u interkom-u stoji brdo Hitachi-ja kojima je otisla elektronika. Meni licno su crkla dva starija WD Caviara (doduse to su prastari modeli 540MB i bilo je jako davno). Tako da generalno mislim da se ne moze reci da je nesto bezuslovno dobro ili lose na osnovu rekla-kazala metode. Mislim da sta god mi ovde rekli ipak ces odluku (i njene posledice) snositi sam, pa zato samo da ti kazem srecno u izboru.

DaSickSyst Seagate Barracuda 500GB ST3500320AS 31.05.2008. 22:03 #56616

broj poruka: 2909
Kupio sam ga pre neka dva meseca i svaka preporuka.Brz,tih,ne greje se mnogo.
Mozes da potrazis i testove na netu videces da je pokupio odlicne ocene...Zato sam se i odlucio bas za ovaj model.

DaSickSystem

boztoga re 04.06.2008. 18:06 #57350

broj poruka: 516

neko spomenu Maxtor... njih zaobilazim iz razloga sto imam jedan od 40Gb sa nekom fabrickom greskom koju ne pokriva garancija! A kao drugo, nisam ni video, mada nisam mnogo ni gledao, Maxtor HDD od 500Gb ili vise. Tako da to otpada.

Realno vise od 500Gb mi nije potrebno, cak toliko mi nije potrebno jos uvek a bilo sta preko toga mi je preterivanje, tako da odoh ja po Seagate.

hvala
pozzz
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs