dvd rezac lite-on nije hteo da brise i snima dvd/rw i cd/rw kad je ukljucen daemon tools,promenimo rezac stavimo pioneer i opet isto,samo snima obicne diskove,kad iskljucimo daemon tools,rade oba rezaca normalno,u cemu je stvar?
probaj da iskljucis (stopiras) scsi i/ili ide kontroler u deamon
25.05.2008. 22:11
status: user broj poruka: 362
ja koristim dt pro advanced 4. uvek mi je ukljucen dt, ali nije uvek ukljucen njegov virtual drive (kontroler). nikad nisam imao problema sa rezanjem. imam pioneer 111D (ili tako nesto), a kontroler u dt sam iskljucivao samo zbog potencijalnih problema sa SPTD driverom koji pravi probleme na celom internetu
Kupi LG? Zanimljivo. :D :D :D Kao da si mu rekao kupi Daciu... Uopste nije do rezaca. Stavio si Emulation - All options ON, i time ukljucio opciju Hide CD-R. Ovo ti pravi problem kod rezanja 100%. Samo iskljuci tu opciju. Ako duplim klikom otvoris DT Pro, tj. glavni prozor, i pokusas da ukljucis Hide CD-R, dace ti upozorenje da ako to uradis, neces moci da rezes diskove. Probaj cisto da vidis da sam u pravu.
:: Probaj da reinstaliraš program koji koristiš za rezanje. I kupi LG.
Lično nikad nisam imao nikakvih problema sa LG optikom, niti znam nekog ko ih je imao. Dok mi je gomila rezača i čitača crkla, jedan stari LG rezač radi još uvek savršeno kao prvog dana i čita sve... Imam i LG DVD rezač i mogu reći da za godinu dana koliko ga koristim nije napravio ni jednu grešku (za razliku od recimo Benq-a i LiteOn-a koji su postepeno umirali i na kraju umrli, cela dva meseca dok su bili kod mene). A mogao bih još i da preporučim Samsung uređaje. Definitivo su bolji od Pioneer-a koji se bez razloga diže u nebesa (valjda zbog jedne jedine serije koja je valjala)...
:: Kupi LG? Zanimljivo. :D :D :D Kao da si mu rekao kupi Daciu.. :: Uopste nije do rezaca. Stavio si Emulation - All options ON, i time ukljucio opciju Hide CD-R. Ovo ti pravi problem kod rezanja 100% :: Samo iskljuci tu opciju :: Ako duplim klikom otvoris DT Pro, tj. glavni prozor, i pokusas da ukljucis Hide CD-R, dace ti upozorenje da ako to uradis, neces moci da rezes diskove. Probaj cisto da vidis da sam u pravu :: :: :: Probaj da reinstaliraš program koji koristiš za rezanje. I kupi LG.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.