Prblem je u tome sto nece da otvori ni jedan cd ili dvd samo stoji pescani sat a da problem bude jos veci upravo sam sa istim rezacem instalirao Xp bez problema.
Nisam,ali sam zamenio ide probao sve varijante i opet isto ,resetujem pokrenem boot kao da hocu da instaliram win opet sve normalno krece sa cd -a,resetujem podigne se windows nece da otvori,da je riknuo valjda ne bi hteo ni pri instalaciji
:: Treba da se otvoris za jednu od ove dve stvari :: -cd/dvd cistac 150-450 din. :: -nov DVD-RW 1600-2000 dinara :: :: Ono prvo moze da pomogne ako je drajv prljav a ovo drugo sigurno pomaze :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !! :: ::
Inače imam 2 crknuta u sobi DVR-110 i jedan 111. Uostalom zabodi drugi na isti kabl pa se uveri 100% šta je problem. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Probaj u Device Manager da odinstaliras tu granu na kojoj je prikacen dvd-rw i onda restartuj kompjuter. Mozda je zapao u PIO mode i tada ce ti ova operacija pomoci ali ako to nije slucaj onda ce sve ostati isto.
:: :: :: :: Nisam,ali sam zamenio ide probao sve varijante i opet isto ,resetujem pokrenem boot kao da hocu da instaliram win opet sve normalno krece sa cd -a,resetujem podigne se windows nece da otvori,da je riknuo valjda ne bi hteo ni pri instalaciji
Da li ti je sa ATA133 kablom povezan, da li je na posebnoj grani ili je npr. sa hardom ili drugim cdrom-om, da li si pogledao da li ima novi firmware za tvoj rezac. Probaj neki drugi operativni sistem npr. Vista a mozda ti je i instalacija XP-a sjebana pozajmi od nekog pa probaj njegovu.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.