Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
LAMPA ZA PROJEKTOR
STRANA 1 OD 1
Daum LAMPA ZA PROJEKTOR 13.05.2008. 17:58 T9797

status: user
broj poruka: 12794
Posto sam trenutno u neudomici da li da uzmem TV-LCD ili neki ozbiljniji projektor, zanima me samo, posto lampe imaju odredjen broj radnih sati, koliko kosta zamena istih?
Usput, ako neko ima dobar predlog za projektor oko 1000 eura, slobodno nek se izjasni... :P
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Napamet 13.05.2008. 21:19 #54327

broj poruka: 6645
Odnos cene lampe i projektora je sličan odnosu cena kertridža i ink-jeta. Mada, nisam skoro proveravao, koliko me sećanje služi to je u proseku oko 85% cene projektora samog.
A, osim broja radnih sati, broji se i broj paljenja-gašenja, truckanje, stabilnost napona, vlaga u prostoriji, pregrevanje.... ili paljenje u poluextremno hladnim prostorijama... (oće kondišn` za dugotrajnost).
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

Ognjeni ... 13.05.2008. 22:04 #54337

broj poruka: 4518
znaci pisi propalo....) + meni ne moze da se poredi slika sa bilo kakvog projektora i nekog extra lcd tv-a.....

Ajd uzdravlje :)

Daum Re: Napamet 14.05.2008. 02:27 #54367

Auuu, jebote nisam znao da je toliko drkanje oko svega...
Hvala u svakom slucaju...

:: Odnos cene lampe i projektora je sličan odnosu cena kertridža i ink-jeta. Mada, nisam skoro proveravao, koliko me sećanje služi to je u proseku oko 85% cene projektora samog
:: A, osim broja radnih sati, broji se i broj paljenja-gašenja, truckanje, stabilnost napona, vlaga u prostoriji, pregrevanje.... ili paljenje u poluextremno hladnim prostorijama... (oće kondišn` za dugotrajnost)
:: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
::
Daum Re: ... 14.05.2008. 02:28 #54368

Da, naravno, ali projektor od oko 600 evra moze da razvuce sliku u dijagonali preko 2.5m.

:: znaci pisi propalo....) + meni ne moze da se poredi slika sa bilo kakvog projektora i nekog extra lcd tv-a....
:: Ajd uzdravlje :)
Ognjeni Re: Re: ... 14.05.2008. 08:28 #54374

broj poruka: 4518
To i nije neka prednost osim ako neces zvati 40 ljudi da gledate filmove zajedno .)...kvantitet ili kvalitet ? ....UVek biram kvalitet za sve u zivotu bar sto se mene tice....

Ajd uzdravlje :)

:: Da, naravno, ali projektor od oko 600 evra moze da razvuce sliku u dijagonali preko 2.5m
:: :: znaci pisi propalo....) + meni ne moze da se poredi slika sa bilo kakvog projektora i nekog extra lcd tv-a....
:: ::
:: :: Ajd uzdravlje :)
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs