Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
jedno pitanje...
STRANA 1 OD 1
Kovle jedno pitanje... 26.04.2008. 13:52 T9503

status: user
broj poruka: 976
Posedujem kucni bioskop ht-tq22.E sad hteo bih da zvucnike od tog kucnog bioskopa povezem na komp, tacnije na integrisanu zvucnu na maticnu P5K-e.Da li je to moguce uraditi pomocu nekih adaptera ili vec cega?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
limunche pa... 26.04.2008. 13:55 #52531

broj poruka: 426
to ne bi trebalo da je problem, ne znam koji je to model ali uglavnom je kod svih isto, vezujes pomocu jednog kabla koji na jednom kraju ima stereo dzeksnu i taj bodes u komp a na drugom kraju su ti dva muska chincha koja ubodes u dvd i to bi trebalo da je to...

Kiseo sam pa sta...

Kovle .... 26.04.2008. 14:12 #52535

Pa to je samsungov model evo linka http://ser.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09020989.On je 5.1.

voodoons Re: .... 27.04.2008. 11:00 #52595

broj poruka: 152

to su pasivni zvocnici pa nece biti leba od toga.. na zvucnu karicu treba da povezujes aktivne zvucnike koji imaju svoje pojacalo..

:: Pa to je samsungov model evo linka http://ser.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09020989.On je 5.1
::
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Kovle ... 27.04.2008. 12:07 #52596

Hvala na odgovoru dvoumio sam se izmedju logitech Z3e i z4 a imao sam ikucni bioskop pa reko da pitam nista me ne kosta a koje bi ti zvucnike od ova dva uzeo

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs