da mi kaze neki sajt, gde mogu da se potraze cd sarzeri za kola, naravno kod nas.. Ubih se trazeci, ali nista ne nalazim. Hvala unapred. P.S. Izvinjavam se za off topic.
meni treba za moj auto neki sto se kaci preko fiber optickog kabla ?! nisam video kako to izgleda tako da ne znam ni gde da trazim, ako neko ima neki site ili dobru radnju sa dosta modela, NS bi bio najbolja varijanta
Stvarno ne znam sta imaju u ponudi jer nisam trazio sebi ali sam video da ima...tako da ako ti nije tesko da skoknes do ns-a..nacices sigurno, mogu ti i reci gde
marka auta je mercedes, ima fabricki cd player, svi su uglavnom Becker marke uglavnom sam procitao da se kaci fiber optickim kablom, ja se mnogo ne razumem oko toga drzim se uglavnom PC-a :-)
Ognjeni: mozes napisati adresu i radnju pa cu ja skoknuti kad budem tamo
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.