Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
pomoc oko ipod
STRANA 1 OD 1
racingboy pomoc oko ipod 22.03.2008. 22:41 T8899

status: user
broj poruka: 157

Apple
iPod 80GB VS. Apple
iPod Classic 160GB VS. AppleiPod Nano 8GB 3rd Generation

pri tome su cene s leva na desno znaci 420e,370e,215e.....u cemu je stos i koja je razlika izmedju ovh modela...sta je najbolje...!?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dyca re 22.03.2008. 23:05 #48632

broj poruka: 1574
Razlika izmedju prva dva je verovatno u generacijama, a treci je totalno druga ,,sorta` tako da se ne moze meriti sa prva dva..Znaci treci ima manje prostora za ziku i jos neke stvari su razlicite, zbog cega je i cena manja...

pajsgudgud Jel ti to nameravaš da kupiš Ipod??? 23.03.2008. 11:04 #48656

broj poruka: 3741
Da budem precizniji, jel to planiraš da kupiš kod nas u Srbiji???
Zemlji derikoža i mutljavina!!! Ako imaš nekog u inostranstvu nek ti on donese, jer brat bratu uštedećeš duplo. idi samo na Apple-ov store i pogledaj cene. Za tih 215 jura kolikoo ovde košta 8GB tamo imaš ovaj od 80GB. Plus u inostranstvu možeš naći i nešto drugo sem Ipoda. Recimo Creative ili Archos. Ja imam Creative ZEN 30GB koji sam platio 15000din(ovde košta 27000). Donet naravno iz ino.
Plus Creative je jeftiniji, a i radi čipove za Ipod. Daje kvalitetniji zvuk od Ipoda(provereno na nekoliko Ipoda). Podržava 9 formata, Ipod 3. Bre Ipod je izvikano govno!!!
Da, i Zen ima isto touch pad. AKo pogledaš onaj model Zen W od 80Gb primetićeš da ima izmenjivu bateriju što je veliki plus kada si u Srbiji.O ekranu da ne pričam 320x240. Ako nemaš nikoga u ino. nadji ih. Neko od tvojih će već ići vani pa ga iscimaj časti ga ma 50 jura isplatiće ti se.
a sta ti ja znam...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs