Kenwood je vrlo dobar,ali ima i boljih,medjutim,za 150 eura tesko da mozes razmisljati o novom AV risiveru.Mislim da ti je potrebno jos 100-ak eura za ozbiljniji uredjaj.
Ako ne mozes toliko da izdvojis,onda kupi taj Kenwood,ne sumnjam da ce te dobro posluziti.
:: Znam da je malo 150e al nema se vise za sad.Ipak je ovo Srbija
E...Sta ces...Mlad sam,jos uvijek,ali se sjecam praskozorja AB revolucije u Crnoj Gori.Nepregledna,histericna masa nezadovoljnih radnika `Radoja Dakica` pokusava da prodre u prostorije tadasnje Vlade.Na vratima je najglasniji punacki brko,koji je svojim tijelom poklopio radnika obezbjedjenja - `NECU JA DA VAM RADIM ZA 1200 MARAKA!!!!!!` Da,da...Nijesam pogrijesio,covjek je bio bijesan zbog plate od 1200 maraka...Ubrzo nakon tih protesta,mlado rukovodstvo,naoruzano dzemperima i ekstaticnim osmijehom,ispunilo je zelju proleterijatu - sledece tri godine plata je iznosila nekoliko maraka.
Poenta je...Ne znam,zaboravio sam.Mislim da taj Kenwood nije los izbor.Posluzice itekako.
Imas u TEhnomaniji na batajnickom putu SONY A/V risiver, doduse 5.1 je (sumnjam da ce vecini ljudi koji se odluce za low cost av risivere ovo biti mana) i cena je bila oko 13 000din. Moj brat ga je kupio i tera na njemu 5 Yamaha zvucnika (5.0, nema woofer jos ali se lepo cuje i bez njega) i bas se lepo pokazao :) Nije neka xtra snaga ali je za te pare vise nego pristojan. Cuo sam i tog Kenwood-a i malo je nedefinisaniji od SONY-ja. A i ruzniji .)
Kenwood je bio mnogo bolji, dok ga (davno) nisu kupili Japanci. Medjutim, i dalje je dobar u svojoj klasi. Ovaj Reveiver je iz 2006. i snaga mu je od 100 - 120W po izlazu (5.1). Ima sve potrebne dekodere: DTS-ES decoder, Dolby Pro Logic II, Dolby Digital Surround EX, DTS Neo:6, Dolby Digital, DTS decoder, Dolby Pro Logic IIx
Nisam ga slusao, ali sudeci po cpecifikacijama, za te pare deluje kao dobra kupovima. Kad je rec o izgledu, to je subjektivna stvar. Meni je uvek bio mnogo vazniji kvalitet. A definisanost zvuka mnogo zavisi od zvucnika koje nakacis na njega. Nightbird
Nemoj Raso tako, Kenwood je jos dugo bio dobar i u vlasnistvu Japanaca, nisu ga oni iskvarili nego sve prisutniji trend obaranja cena sto definitivno povlaci i obaranje kvaliteta. Usput smo se i mi razmazili pa nam je neophodan daljinski u High End opremi a svako ko se malo bavi elektronikom zna kako je to uticalo na kvalitet zvuka. Svako Cmos kolo koje se koristi za preklapanje zvuka zahteva dodatno pojacanje da bi se vratio potreban nivo signala. Svaka degradacija zvuka ce naknadno biti pojacana doticnim pojacivacem pa onda imas obrazac distorzija * A gde je A - stepen pojacanja. A za te pare mozes dobiti samo toliko. Jedino gde mozes da ucaris je da izaberes pravi uredjaj koji za tu sumu novca nudi najvise, i da se nadas da je to dovoljno.
U pravu si. Kvalitet su zadrzali samo Hi End uredjaji i uredjaji visoke srednje klase. Ostalo sve ide na sto vecu prodaju na ustrb kvaliteta. Secam se da smo svi padali na dupe od Koss i Stax elektrostatickih slucalica. Sad Koss pravi slusalice za supermarkete.
Licno nikad nisam mnogo voleo receivere, vec staru dobru kombinaciju pojacalo - predpojacalo. A nove dzidze-bidze sa daljincima ne podnosim.
Covek je trazio uredjaj za 150 €, pa mi se ovo cini kao sasvim pristojna kupovina, uvazavajuci cinjenicu da je Kenwwod i dalje pristojna firma.
Prijatelju ja sam imao slabiji model 5.1 receivera marke Kenwood..nista mu ne fali za kucnu upotrebu prema tome ako nemas vise para nemoj da sanjas o nekom bezpotrebnom Sony-u ili Pioneeru od 500e ovaj risiver radi savrseno za te pare ali znaj da moras i da kupis dobre zvucnike i kablove jer bez toga ni jedan uredjaj ne svira dobro
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.