Pa sve zavisi šta sviraš. U principu, nijedno pojačalo na sebi nema bog zna kakve efekte tako da ti je najbolje rešenje neki gitarski procesor ili izbor nekoliko pedala prema afinitetu. Ako ti je bitna dobra distorzija onda tu može i pojačalo da odradi posao. U tom slučaju predlažem neki Randall, mislim da ih ima u SkyMusic-u pa pogledaj. Ako su ti bitni i ostali efekti onda bi neki proc bio poželjan.
E sad, ne bi ovo bila PC Berza kad ti ne bi preporučio i neko softversko rešenje. Naime, postoji fenomenalan program koji se bavi emulacijom gitarskih efekata i pojačala na kompu i zove se GuitarRig. Za njegovu izradu odgovorni su Native Instruments tako da ne treba trošiti reči oko njegovog kvaliteta. Ako poseduješ neke dobre zvučnike i kvalitetnu zvučnu kartu, rezultat propuštanja gitare kroz komp i ovaj program će te oduševiti. Sve zavisi da li ti treba pojačalo za živu svirku ili da sam povremeno prangijaš u sobi. Ako je ovo drugo onda će ti komp odraditi odličan posao. Nadam se da sam ti bar malo pomogao.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.