Imam sledeci problem.U autu imam CD player, ali nece da reprodukuje CD-ove. Kada stavim CD unutra, cuje se kako izvrti disk i kada treba da ga pusti da idu pesme, on ga izbaci napolje. Jedan drug mi je rekao da je u pitanju laser i da kupim CD za ciscenje lasera i da ce on odraditi stvar.Nisam to jos probao, pa me zanima da li ce to imati neke svrhe ili ima neki drugi nacin.
CD za čišćenje lasera je čista glupost i nemoj da gubiš vreme s tim. Daj nekom ko se razume da ti rastavi tu spravu i očisti je kako treba. Često ume da napravi problem i mehanizam sa valjcima za ubacivanje diska koji se zaprlja, što će ti iskusan serviser lako srediti. Ako posle čišćenja lasera ne bude hteo da čita onda preostaje jedino štelovanje snopa što i nije najsrećnije rešenje. Ako ni posle toga neće da čita onda se jednostavno potrošio i možeš ga baciti, nažalost. Da li je neki krš u pitanju ili je neki Pioneer? Ako je Pioneer onda ga relamiraj (ako je u garanciji) jer bi on trebao da radi odlično!
ako je cd player u kolima integrisan, vrlo je moguce da ti guras u njega mp3 diskove, a on reprodukuje samo audio, te ove brti ali nema signala. a sta ti ja znam...
Sto se tice player-a ne pusta obicne diskove, a mp3 ne moze da pusta jer samo pusta audio CD.(Nema funkciju za mp3)..
I ja mislim da je CD za ciscenje lasera glupost, pa me zanima da li imate da mi preporucite nekog kvalitetnog servisera koji bi mogao da odradi taj posao i kolika bi otprilike bila cena te usluge?
:: Hvala na predlozima :: :: Sto se tice player-a ne pusta obicne diskove, a mp3 ne moze da pusta jer samo pusta audio CD.(Nema funkciju za mp3). :: :: I ja mislim da je CD za ciscenje lasera glupost, pa me zanima da li imate da mi preporucite nekog kvalitetnog servisera koji bi mogao da odradi taj posao i kolika bi otprilike bila cena te usluge :: :: Voja elektronik ,stadion Tashmajdan, car za te stvari
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.