Imate li neku preporuku za onaj jedan zvucnik koji sljaka na blue tooth? Deca me gnjave da im uzmem, otisao u Tehnomaniju i video neki Sony od 400 EUR pa me slog udario. Ne znam neki cenovni rang koji bi mi odgovarao ali kontam 200 EUR okvirno. Ako ima radio na njemu jos bolje.
Nikad nisam koristio tako nesto pa eto da pitam za preporuku, sta preporucujete i od stvarcica da sadrzi, ne znam.
Znam da je 3x jeftiniji od tvog bužeta, ne znam da li je to dobro ili nije ali ja mogu da preporučim Soundcore 3 od Ankera. Imao sam Soundcore 2, radio je odlicno, dao ga sestri i uzeo soundcore 3, zvučnik je odličan, glasan, baterija traje baš baš dosta i ima neki waterproof od pola sata na 1m dubine. Kad sam njega kupovao, tražio sam JBL Flip 5 koji je tada bio oko 60ak evra skuplji (ovaj sam platio 53e) i za duplo više keša mi nije delovao kao duplo bolja opcija. Nisam se pokajao definitivno, jedino sto estetski JBL je lepsi, `moderniji` itd, mada meni to nije bitno. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - CARPE DIEM
Moj drug kupio na buvljaku polovan Bosch zvucnik za gradilista, platio ga 80€. Odusevio sam se kakav je. Ima sve moguce ulaze, izlaze, radi na standardne Bosch 12 i 18v baterije, plus i na 220v i sto je najjace fora, ima rollbar oko sebe, moze da padne “sa 5og sprata” i da nastavi da svira. Ne znam tacnu oznaku modela, ali izgleda skoro identicno kao ovaj:
S tim sto ima jos vise opcija…. Odusevio sam se, nisam imao predstavu da tako nesto postoji. Za 80€ bih ga i ja izeo, da ga sutiramo po poljani umesto fudbala :)
Pregledao sam sta ste mi preporucili, nisam jos naisao na nesto sto bi me nateralo da kupim ali da dopunim samo info za Pajsgudguda, ja bih isto tako nesto na tockice.
A ovo sto rece VMARC mi je ogromno otkrice. Ja isto nisam znao da tako nesto postoji. Nisam siguran kakav je zvuk ali deluje neunistivo. :) Top stvar.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.