Obrati paznju na tipa koji se na oglasima pojavljuje kao ``Beli - elektronik``. Radi se o pouzdanom coveku koji ima (ili je imao) servisnu radionicu u ulici Vojislava Ilica, prekoputa stadiona fk Sindjelic. Svojevremeno, uz BG Elektronik, on se visoko kotirao na listi servisera i nabavljaca delova za televizore i ``opstu elektroniku``...
:: :: Ostali smo bez daljinskog na vrlo glup način, a sad bi bilo lepo kupiti negde drugi. Imate li ideju gde ili koji univerzalni bi odgovara :: :: Model je Sony xr65a83kae :: :: Hvala unapred
.... telefon i aplikacija... sony modela ima milion u aplikaciji. Ako ne nađeš 100% kompatibilan daljinski, neki stari bilo koji xiaomi može da posluži, npr. za neke funkcije koje `kompatibilni` daljinac ipak nema. - ili kao jedino rešenje.
Nama je dete izgleda bacilo daljinski u kantu :) Sve preturili, ceo stan, nema ga nigde...
Ovde smo nasli odmah za nas LG tv, pogledaj nalepnicu iza koji je tacan model, tip, serija bla bla i po tome nadjes daljinski. Uzeli smo tamo i radi kao da je default.
Ako si iz BGa mozes da probas da li ti radi ovaj stariji jer je TV kod mojih a ja mogu da uzmem na Amazonu koji ti treba, stvar je jedino sto cu ja dolaziti tek oko Aprila :S
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.