Pozdrav, da li neko zna gde mogu da kupim spacere, odnosno cilindrične šrafove koji se dobijaju uz pomenutu seriju TV-a? Iste sam dobio kad sam ga kupio ali sam ih u međuvremenu izgubio... Obratio sam se korisničkoj podršci ali njihov odgovor nije bio ohrabrujuć...
https://sasomange.rs/p/112197142/distanceri-adapteri-srafovi-prstenovi Ako nemaš bas nijedan šraf onda nosi tv na merenje ako je izvodljivo da ti napravi, utakne pomično kljunasto merilo I cao Verovatno može da napravi, ali ja sam 58icu kačio sa odvojenim crno plastičnim distancerima i srafovima koji su mi stigli uz nosač
Za manji tv manji šraf I sajbna a za ovaj veći, sve radi
Već kupio nosac ili tek hoces?
Mi ovakve imamo na 27icama 43ojkama I 50icama I 58ici
Cak je sve okačeni bez produžetaka ovih krakova kao
Hvala na odgovoru, Pa to mi je poslednja stvar na umu, znam da imam tu opciju ali ipak bih pravu stvar. Mogu i da dodam nekoliko podloški i tako napravim custom distancer, ali to nije tek na kraju ako mi nabavka originalnih ne uspe...
Ne znam tesko da ces se dokopati originalni, kod nas barem
27.03.2022. 17:42
status: user broj poruka: 1044
Poruci sa Amazon eBay te Koje si nasao ali da čekaš mesec dva i da ti to odlaze sta god da radis za evo ti nosac sa punom kesom šrafova i doduše plastičnih distancera koji nista losiji/slabiji nisu od originalnih sa slike što si okacio
Mozes I sa podloskama još jeftinije i jednostavnijeg a sve dodje na isto obrni okreni
Na kraju sam odlučio da kupim malo duže šrafove a da mi distanceri budu matice da ne stavljam gomilu podloški. Hvala još jednom na odgovorima, svako dobro.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.