Pozdrav! Da li je nekome poznato, da li se ova marka proizvodi u Srbiji ili u Kini, naime, kod nekih prodavaca je u specifikaciji navedeno da je proizveden u Srbiji, a kod nekih, da je u Kini. Da li DVB T2 tjuner poseduje tz. `HEVC` kodek (H.264, H.265)
Kod Šabca su sklapani prije 3 godine. 20 radnika radilo na sastavljanju. U toj hali gdje su se televozori sklapali sada se nalazi skladište hrane. Ne znam da li se još kod nas sklapa ili su odlepršali.
Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju svoja znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću.
Nisi u toku, sada se sklapaju u Besnom Foku, pošto je bliže prestonici nego kod Šap(b)ca.
@zdrago, 1366x768 (HD ready)
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
:: Kod Šabca su sklapani prije 3 godine. 20 radnika radilo na sastavljanju. U toj hali gdje su se televozori sklapali sada se nalazi skladište hrane :: Ne znam da li se još kod nas sklapa ili su odlepršali :: :: Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju svoja znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću :: ::
Kakve veze ima da li se TV sklapa u Kini, Srbiji, Bugarskoj...? U Srbiji se ne proizvodi nista od delova za TV, a sklapaju se gotovo svuda gde je jeftina radna snaga. Nedavno sam na servisu imao nekoliko FOX TV-a gde nazad pise made in srb :D Bolje da su napisali `proizvod zasrafio Mile iz Sapca. :D
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Ali na nekoliko različitih dizajnerskih komada obuće, koji su opste poznati kao Italy Italy, kupljeno u Rimu i unutra ima made in Srb :)
Kasnije igrom slucaja saznam da se u delovima obuća šalje tu oko Beograda na `handmade` sivenje i lepljenje i to kontrola nenormalna dok rade, jedne pertle ne mogu da `nestanu u akciji`
Kako god, vidi se da je troll tema i novi korisnik. Dugo poznata prica svima nama, covek ce dolaziti iznova i iznova i kamčiti mrvice pažnje pitanjima ovakvog oblika
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.