Dobio sam uredjaj za prenos slke i zvuka za kucnu upotrebu.Oznaka uredjaja je Medion MD8199. Problem je sto nisam dobio prikljucne kablove.Radi se o Din6-polnim konektorima za prenos AV,Guglao sam ali nemogu da nadjem nigde pinout za audo i video samo za data.kao PS2.Ako neko ima li zna raspored mnogo bi mi pomogao ili ima te kablove spreman sam za dogovor. Pozdrav
:: :: Dobio sam uredjaj za prenos slke i zvuka za kucnu upotrebu.Oznaka uredjaja j :: Medion MD8199 :: Problem je sto nisam dobio prikljucne kablove.Radi se o Din6-polnim konektorima za prenos AV,Guglao sam al :: nemogu da nadjem nigde pinout za audo i video samo za data.kao PS2.Ako neko ima li zna raspored mnog :: bi mi pomogao ili ima te kablove spreman sam za dogovor :: Pozdrav
Pa otvori ga pa ce se lako zakljuciti sta je koji pin ako malo propratis stampu. Masa je lako, samo videti koji je pin kompozit ili s-video... Audio jos lakse... To je ovakav kabel,. https://www.av-connection.com/?PGr=2576
4 pina su s-video karakteristicnog rasporeda, a ta 2 pina na vrhu su verovatno kompozit.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.