status: user broj poruka: 2051 | neki bi rekli, ovo je AJ_ti forum, kakve veze ima ves masina sa tim, sta ces, naterala muka coveka, evo ja vec neko vreme mozgam kako da kliknem `resume` dugme u google-chrome-u i dodjoh do koda nekako:
https://pastebin.com/Sadk3a1N
srecom velikodusni batica na net-u vec uradio `pola` posla, sta ces kad ni vuugle ne zna da napise software kako treba, dugmici im beze levo desno, kako im svirne, sve ti je danas tako reci `fluidno` .)
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
:: :: Opet novi nalo :: :: Sutra ce da pita kako sijalicu da zameni na bander :: :: :: Cao drustvo :: :: :: :: Molim vas da mi pomognete. Crkla mi je elekrronika na Bosch-ovoj masini za ves. Da li neko zna ko popravlja tu elektroniku u Beogradu? :: :: :: :: Imali smo neke druge troskove i sad stvarno nemam za novu masinu. :: :: :: :: Hvala unapred! |