Društvo, ima li neko kabl za napajanje TV viska, na prodaju ili poklon, popularno zvan `detelina` ali pod uglom od 90 stepeni. Montirao sam majci polovan televizor na nosač, medjutim `rigidnost` postojećeg kabla tiltuje TV na gore.
Pre kupi u srafovskoj robi duze srafove za nosac ka televizoru sa istim navojem i distancere. Prvo stavis distancere, pa stangle za nosac, a onda srafove. Imaces prostora za taj kabl.
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
Uzmi gotov Dellov kabl za punjače za laptop starije generacije. Košta oko 400 do 700 kinti, kako te ko zajebe Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju svoja znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću.
Detelina ili Miki Maus kabl, 200 RSD, e sad taj pod uglom ne znam gde mislis da iskopas, teska prica...
:: Društvo :: ima li neko kabl za napajanje TV viska, na prodaju ili poklon, popularno zvan `detelina` ali pod uglom od 90 stepeni. :: Montirao sam majci polovan televizor na nosač, medjutim `rigidnost` postojećeg kabla tiltuje TV na gore :: :: Dakle, ovo mi treba :: https://images.app.goo.gl/zuD4mTM4KCWFBhef :: :: Ili ovo :: https://images.app.goo.gl/CE5e1jrfvKHY1ixr :: :: Hvala unapred :: ::
Da, to je taj kabl ali treba mi pod uglom od 90 stepeni... Nasao sam adapter na Ali, koji ide na pc napojni kabl i pretvara ga u detelinu (C14 na C5)... 5$
Ja ga zovem Miki Maus kabl, jbg onda distanceri i ovo sto su ti strucnjaci predlozili... Ne znam gde ces kod nas naci taj pod pravim uglom...
:: Da, to je taj kabl ali treba mi pod uglom od 90 stepeni.. :: Nasao sam adapter na Ali, koji ide na pc napojni kabl i pretvara ga u detelinu (C14 na C5).. :: 5 :: :: ::
Fascinantna stvar, koliko bi cekao deo sa alija, pola godine bez tv na zidu a za 5min i par poziva ces ga nabaviti. Iskreno ja imam traume od adaptera nastavaka ispravljaca i gluposti, od drvenih greda bih skovao konstrukciju i resio tvoj problem taj
:: Poslusaj operatera. Puni halooglasi delova za Dell laptopove, neko od njih sigurno ima kabl :: :: MBP Retina 13` Late 201 :: macOS Catalin :: :: I9-10900F/32GB/B460M/GTX1050ti/250GB/550W/Dell S2721DGFA :: ::
Re: U Srbiji teško ... jedino preko oglasa da tražiš
18.05.2021. 08:32
status: user broj poruka: 18996
Ne pricajte napamet, mozda nema bas to (a mozda i ima), ali ceo kabl 99% ima u Kanibalu, neka proveri i u Kelco-u, Mikroprincu, Silken, eventualno kupujemprodajem.
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
Zeljko, to je upravo ono sto sam nasao na Ali... Nego prodavci sa Alija koji imaju i kabl šuko-detelina pod uglom, za transportne troskove, premda koriste poznate kurirske sluzbe, traze 40$. Nadjoh jednog koji nudi free shipping...
Ok, najbolje kupi preko aliexpress-a, stize samo za 2-3 meseca
:: Zeljko, to je upravo ono sto sam nasao na Ali... Nego prodavci sa Alija koji imaju i kabl šuko-detelina pod uglom, za transportne troskove, premda koriste poznate kurirske sluzbe, traze 40$. Nadjoh jednog koji nudi free shipping.. :: :: ::
Skoro sam dao jedan Dell punjac, pa da vidim sa likom da uzmem kabel taj ugaoni i dam mu obican. Javim se kad vidim sa njim. Platis samo postarinu i cao zdravo. :)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.