Dobro veče dobri ljudi, znate li nekog mađara da funkcioniše koliko toliko, ili da ima zalihe televizora srednje klase (400e-600e)? Ili, ima li neka domaća firma koju bi preporučili za ovo, a da nije iz bratije?
madjari ne rade jos uvek, ima na drugoj temi datum tacan, dal bi do 23.marta zbog mera protiv korone. Posle ce se videti oko popustanja mera i kako ce ovi nasi madjari preko granice
I modelima od 50 do 3000e su nakupovali preko madjara i odvrnuli cene uz moto naletece neka ovcica za podšišavanje i imaju da ti izdaju neku fiktivnu garanciju a ako zatreba ti juri sam rucno i nozno madjarski servis.
Strpi se da ih puste da cirkulisu pa biraj sta ti volja
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
:: HiSense koristi LG, Samsung i Sharp panele u ekranima, nisu naivni proizvodjač uopšte. :: Šteta što nemaju OLED modele.. :: :: ::
:: :: I modelima od 50 do 3000e su nakupovali preko madjara i odvrnuli cene uz moto naletece neka ovcica za podšišavanje i imaju da ti izdaju neku fiktivnu garanciju a ako zatreba ti juri sam rucno i nozno madjarski servis. :: :: Strpi se da ih puste da cirkulisu pa biraj sta ti volj ::
Znam dva coveka koji kupe tako nekoliko modela, odstoje malo i kad je kriza oni srecni kad vide 30 50 100e zarade a bez obnavljnja oglasa itd. Velika nauka je biti preprodavac i napraviti neki mini lager bas to ne moze bez mog lupanja
Znači nema nijedan dobrostojeći Mađar... Cimao sam ove neke poznate sa kp-a, niko ne radi, pa sam zato postavio temu u nadi da znate nekog manje poznatog Mađara, a da radi ili ima neke zalihe.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.