Kombinovani frizider iz naslova. Planiram da pazarim u jednoj od radnji (trenutno na akciji 19 200 din) Nema se para za skuplji, a prelazim u drugi stan. Ima li neko od vas ovaj model ili vox belu tehniku u svom vlasnistvu? Zanimaju me iskustva? Valja li ovo kupovati? Ima tu neku garanciju od 5 godina, valjda cde da izdrzi toliko dok malo ne zivnem finansijski.
Ps. Budzet mi je do 20 crvenih novcanica. Ako imate neki mozda bolji predlog, pucajte :)
Pss. Specifikacije, ako nekog mrzi da googla:
Vox frižider KG 2500 F Kombinovani frižider sa zamrzivačem gore Boja: bela Visina: 144 cm Širina: 54 cm Neto kapacitet uređaja: 213 l Neto zapremina frižidera: 171 l Neto zapremina zamrzivača: 42 l Energetska klasa: A+ Potrošnja energije: 212 kWh/god Gas: R600a Nivo buke: 41 dB Anti-bakterijska zaštita Osvetljena unutrašnjost 3 staklene police 1 fioka za povrće 3 pregrade na vratima Unutrašnjost zamrzivača: 1 polica Dimenzije (ŠxVxD): 54 x 144 x 57 cm Dimenzije pakovanja: 57,8 x 150,9 x 60 cm Neto/Bruto težina: 39/42,6 kg
Ali eto kad je kuci stari gorenje riknuo i uzet beko, funkcionise bez mane godinama vec. Nijedan problem bukvalno. Ma da uzme ac schnitzer special neki, nema pravila ali ajde da ne paranoisemo coveka :)
Uzmeš bukvalno najjeftiniji i kako te zapadne. Isto je sa svakom robom danas. Bitno ti je 5 godina garancije i to je to. U donjem segmentu nemaš šta da tražiš više. Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju svoja znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću.
Odem danas do radnje da porucim frizider iz naslova, na sajtu ga je inalo. Kad prodavacica kaze, zadnja dva su se jutros prodala. Za nedelju dana da dodjem da proverim da li ce ih biti. Ja se ofc okrenem odem do druge radnje, i pazarim Beko rdsa240 x20 za 21 231 din 5 god garancije, malo vece litraze od ovog gore vox-a I uzeo beko masinu za ves wue 6536 x0 na popustu za 26991 din
Stara gorenje dotrajala, nesnosno bruji lezaj, za zamenu trazili oko 60e i ja uzmem ovu. Kakva li je nemam pojma, ali ima i ona 5 godina garancije i kao taj neki inverter motor sa jos 5 god garancije.
@Rammulino Gdje si uzeo taj frižider, pošto u Metalcu ima samo Beko frižider RSSE 265 K20 W za tu cijenu od 21231 din sa 5 godina garancije(16532 din VPC). Taj manji nema.
Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju svoja znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću.
Ne znam za frižider ali ti mogu reći iskustvo sa veš mašinom beko. Imam sada neki model star 5 god i par meseci, jedini kvar koji sam imao, se desio zapravo pre par meseci, i to je bio grejač, koji je manje/više potrošan deo. Keva odmah mislila da zove majstora, ja rekoh da proverim garanciju, kada se ispostavilo da je ostalo tipa nedelju dana garancije. Došao majstor zamenio u garantnom roku i opet sve radi bez problema.
Black Wolf
:: Odem danas do radnje da porucim frizider iz naslova, na sajtu ga je inalo. Kad prodavacica kaze, zadnja dva su se jutros prodala. Za nedelju dana da dodjem da proverim da li ce ih biti :: Ja se ofc okrenem odem do druge radnje, i pazarim :: Beko rdsa240 x20 za 21 231 din 5 god garancije, malo vece litraze od ovog gore vox- :: I uzeo beko masinu za ves wue 6536 x0 na popustu za 26991 di :: :: Stara gorenje dotrajala, nesnosno bruji lezaj, za zamenu trazili oko 60e i ja uzmem ovu. Kakva li je nemam pojma, ali ima i ona 5 godina garancije i kao taj neki inverter motor sa jos 5 god garancije :: :: Inave zivim sam u stanu. Bar za sada.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.