Nisam bas previse u toku sa televizorima, a voleo bih da uzmem neki dobar. Naravno kvalitet slike mi je najbitniji, a i dobar zvuk uz to. Uzimao bih neki velicine oko 50 inca (do 5 inca gore ili dole je prihvatljivo).
Sve zavisi od toga koja bi mu bila namena. Šta ti je kod TV-a bitno a šta ne? Ovaj Samsung nije loš uopšte. Sjajan kvalitet slike ima ali zvuk mu je katastrofa. Realno ne postoji moderan TV sa iole dobrim zvukom po mojim kriterijumima, tako da tu savetujem svakako nabavku zasebnih zvučnika.
Moj predlog ovako na prvu bi bio ovaj: LG 55UN80003LA
TV nema neku posebnu namenu. Regularna kucna upotreba. Voleo bih samo da ima kristalno cistu sliku i da moze lepo iz uglova da se gleda. Da li ovaj Samsung ima kod nas da se kupi? Nisam ga video nigde na netu.
Rile,ja cu ga naruciti iz inostranstva.Probaj na KP.Do kraja decembra,nadam se da cu skupiti i za Lg cx,to ti je moj predlog ako mozes toliko da odvojis. Ako hoces dobar pregled slike iz uglova onda nikako VA paneli. Oni su mi bili prva opcija posto su dobri za gledanje filmova,favorit mi je bio SONY XH9005.Odlucio sam se ipak za LG CX,eventualno PHILIPS oled 805,ovaj drugi je proglasen za najbolji tv u 2020.Problem je sto su mnogo skuplji,pa ako ti nije hitno a ulozio bi nesto vise novca ovo ti je moj predlog. Samsung koji sam ti predlozio je najbolji u srednjoj klasi,tacno je da ima los zvuk kako je srdoch napisao.
Ima li ko onaj Philips sa ambilightom? Vredi li ono kupovati? Obisao sam dosta radnji, ovaj Samsung 8xxx serija stvarno ima odlican ekran. Uzivanje gledati. Jedino sto daju samo 2 god garancije. To mi nesto rizicno... Nisam primetio da gledanjem iz ugla VA panel gubi nesto. Cak, samsung bolje izgleda od nekih LG IPS panela. Sta znam, nisam bas strucan, mozda iz nekog mrtvog ugla...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.