Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
Imrakovic, nikada cuo za tu marku ali verovatno to nece kupiti jer je skupo
shkomi, da imam ja taj usisivac tacnije model WD3 ali sam siguran da bi on crko posle mesec dana da bude ukljucen svaki dan po 2 sata u kontinuitetu
Heisenberg, hvala videcu sta oni imaju ali mi deluje da su skupi
Rekao mi je ortak da nebi dao vise od 200 eura a ja sam rekao da tesko moze tako nesto da nadje a da nije barem izmedju 300 i 400 evra i to minimum pa cu mo poroslediti sve ovo pa neka vidi pa neka me pita uzecemo zajedno.
Nisam mislio nov, vec polovan, ima pun kp polovnih odlicnih Dysona koji mogu da nadzive nove. Moze sigurno da radi mesec dana da se ne gasi i da ne rikne, jedino cetkice da se istrose, to sad zavisi.
I nije `imrakovic` nego `imarkovic`, nemoj da se zezas sa Markovicima .
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.