Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
Jedno pitanje, mozda se varam, ali mislim da su ovo USB switch-eri, sto znaci da i dalje ne mogu da rade istovremeno 2 PC-a, nego kada ti zatreba jedan, ili drugi. Primera radi, ako bi uzeo KVM sa USB portovima, dobijas istu stvar, ako ti ne treba monitor, ne koristis VGA, vec samo USB, radice isto. Ako ti treba da istovremeno rade oba kompa, ne znam da li to postoji. Sugerisem ti KVM, jer je gotovo ista cena, a mozda ti nekad zatreba video.
Kod mene u servisu imamo KVM koji nije USB ali sam mnogo puta radio da sa kompa vucem signal preko HDMI, a preko KVM-a vucem tastaturu i misa. Tako dam sam skoro 100% siguran da ce raditi. Logika je da switch samo prebaci signal sa jednog na drugi izlaz pa tako ne zavisi od monitora.
Koristim bezzicni mis star jedno 10god., povremeno odigram nesto, nisam primetio nikakva kasnjenja. Mozda je to bio slucaj od poodavno.
Eno klinac jedno sedam godina koristi MX Performance i ne zali se...
Ja jedno 8 godina koristim M705 maratonca... takodje nemam primedbu...
ALI MX Master 2s je keva kao sto rekoh radi sa tri uredjaja simultano samo sa donje strane kliknes na dugmence da prebacis sa uredjaja na uredjaj... a oni sa ponosom isticu `cross computer control`...
Citat: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`
:: Logitech meni licno ne radi posao, zbog igranje, kapiram da postoji neko kasnjnje kod bezicnih tastatura i miseva :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.