Dobio sam tv (stariji model LG 42ln5400), i hteo sam da ubodem usb fles da pustim film da vidim kako izgleda. Medjutim kada sam ubo prvi fles izbacilo mi je da fles ima gresku. Ubacim drugi fles opet isto. Formatiram ga na ntfs, i isto se desava. Zna li neko u cemu je problem?
Ja sam imao situaciju gde usb postoji ali nicemu ne sluzi. ustvari isti takav tv ali skuplji model ima pusten usb - softwerski. Taj komsija i ja smo uspeli da otkljucamo funkciju nekim starim symbian telefonom koji ima IC.. kucali smo neke koddove koje smo nasli na netu, i proradio je usb.. Ne mora da znaci da je to i kod tebe slucaj ali proguglaj malo u ovom smeru..
Opcija za koriscenje ugradjenog SW za reprodukciju multimedije je zakljucana na vecini modela i mora da se otkljuca servisnim daljnicki upravljacem ili kao sto neko rece nekom starom (u to vreme ne tako starom Nokia telefonom preko IC-a i instalacije programa na telefon).
Prva opcija je elegantnija...
Ako bas hoces da istrazujes kako da odradis mozes da posetis forum Benchmark tamo je bilo tema o nekoliko LG modela koji samo u verziji XXX3000 imaju fabricki otkljucane opcije za multimediju...
Citat: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`
Fora je sto taj tv moze da veze vise uredjaja preko usb porta ( PC, serial port i ostale gluposti ), moras mu tacno reci sta se povezuje.Takodje ne sme biti veci od 32 GB.
Review the installation menu. In the installation menu, you may find the option to enable USB mode for your TV. You might also find other options, such as a `Hotel Mode`, that affect the way your TV works.
Consider taking a picture of the screen or writing down the current settings so that you can reset your TV to its defaults if you accidentally change an important setting.
:: Gde da nadjem taj servisni daljinski. IC port ja imam na mom telefonu (xiaomi) i ima daljinski ako na to mislis :: :: ::
Kad udjes u servisni meni, trebalo bi da ides pod Tool...tako nesto br. 3 i tu ti stoji JPG i Dvix. Jpg...sta god stavis na 1, a Dvix na HD i trebalo bi da ukljuci USB.
Mislim da ti u ovom trenutku USB jedino sluzi da updateujes firmware.
Ubaci novi firmware cisto da vidis da li ce da pusta novije kodeke posto kod starijih tv-a pusta samo avi format tako da ti taj usb i ne znaci mnogo... Bolja ti je varijanta po meni da ne diras nista zakacis htpc ili android box na taj tv i pustas sta hoces...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.