Dvoumim se izmedju Samsung Tizen 4.0 platforme i LG WebOS 4.5, dakle modeli iz 2019. Za oko 500e je 50 cola 4K. Sta je generalno bolji izbor da sto fluidnije i stabilnije radi i da ima dobru bazu aplikacija?
Pre njega sam imao samo i iskljucivo LG i nakon nekoliko review-a po netu i licnog testiranja u Tehnomaniji...uzeo sam ovaj TV na akciji za 1300 EUR. Poredio sam ga sa Samsungom q70 (bio je oko 200 eur skuplji)
TV je brzi i bolji od svih mojih prethodnih LG televozora....dobro ovaj je i visa klasa..
Dobija se i zvanicna garancija od 5 godina (2 lokalna prodavnica i 3 Sony globalna).
Igrice na ovom TV-u izgledaju bolje nego na PCC monitoru.
:: Pre njega sam imao samo i iskljucivo LG i nakon nekoliko review-a po netu i licnog testiranja u Tehnomaniji...uzeo sam ovaj TV na akciji za 1300 EUR Tada je ista cena ovog tv-a bila i kod `madajra` ali ovde sam dobio 5 godina garancije... Sada sam pogledao cenu i sada je u Srbiji 120.000 RSD ili 1000 EUR (za 5 meseci cena je otisla dole za 30%) :: Poredio sam ga sa Samsungom q70 (bio je oko 200 eur skuplji :: :: TV je brzi i bolji od svih mojih prethodnih LG televozora....dobro ovaj je i visa klasa. :: :: Dobija se i zvanicna garancija od 5 godina (2 lokalna prodavnica i 3 Sony globalna) :: :: Igrice na ovom TV-u izgledaju bolje nego na PCC monitoru :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.