Treba mi info, koji tačno modul može da se koristi za `supernova` operatera. Imam karticu ali ne i modul. Ako može neka slika bilo bi super. Znam da može da se iznajmi od operatera, ali ugovor se ne vodi na mene, komplikovana priča...
TV ima slot za CI modul. Mene zanima da li mogu bilo modul ili moram neki poseban. Ako ima neko da koristi CI slot na TVu a kod supernove je, treba mi ili naziv ili slika tog modula.
:: TV ima slot za CI modul. Mene zanima da li mogu bilo modul ili moram neki poseban. Ako ima neko da koristi CI slot na TVu a kod supernove je, treba mi ili naziv ili slika tog modula. :: :: VMARC, hvala na savetu gore. :: :: ::
Ako ti televizor ima mogucnost da primi cam modul resio si probleme. Svi cam moduli su standardni i dovoljno ti je da uradis pretragu digitalnih kanala i posle toga da ubacis modul. Zemlja obavezno Finska ili Danska.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.