Crko mi tv 2 meseca po isteku garancije VOX 40YSD550. Već je bio na servisu jednom u garanciji pre manje od pola godine i tom prilikom je zamenjena glavna ploča (bar tako piše u reklamacionom papiru). S obzirom da je na isti način sada otkazao mislim da ga neću popravljati. Šta predlažete da uzmem. Ćale i keva imaju Hisense 39A5600 i po onome koliko sam ga čačkao nisu loši kinezi, a vidim da i garancija je 5 god. Nije mi bitan 4K ali kad već uzimam da uzmem i to, ali totalno mi je nebitna ta stavka. Ne bih davao više od 40 hiljada din. Ono što je najpovoljnije od kineza i što sam gledao je:
Evo ovaj ti ne probija budzet ali ako si imao negativno iskustvo sa VOX pretpostavljam da ovaj ne dolazi u obzir...(mada to sve zavisi od slucaja do slucaja i od modela do modela)..moj burazer recimo ima dva VOX televizora vec 5 godina i nista im ne fali. Inace ja sam gledao da ovaj uzmem jer meni realno TV i ne treba jer ne gledam televiziju vec godinama pa mi se ne baca 60k na neku `bolju` marku ali eto zbog toga recimo kad ti dodju neki gosti pa bi eventualno da bulje u Farmu ili Parove da imas da im pustis :)
:: Crko mi tv 2 meseca po isteku garancije VOX 40YSD550. Već je bio na servisu jednom u garanciji pre manje od pola godine i tom prilikom je zamenjena glavna ploča (bar tako piše u reklamacionom papiru). S obzirom da je na isti način sada otkazao mislim da ga neću popravljati. :: Šta predlažete da uzmem. Ćale i keva imaju Hisense 39A5600 i po onome koliko sam ga čačkao nisu loši kinezi, a vidim da i garancija je 5 god. Nije mi bitan 4K ali kad već uzimam da uzmem i to, ali totalno mi je nebitna ta stavka. :: Ne bih davao više od 40 hiljada din. :: Ono što je najpovoljnije od kineza i što sam gledao je :: :: Hisense H43A610 :: Hisense H43A650 :: Hisense H43A614 :: :: ASUS STRIX B450-F :: Ryzen 2600 :: CM Nepton 140XL :: Kingston HyperX 2x8GB PREDATOR @3400 :: Seasonic Focus Plus 750 Gold SSR-750FX :: MSI RTX 2060 VENTUS :: ::
Hisense je sasvim korektna marka, zamena za Vox, Fox i ostala sranja. Drug uzeo skoro 4k, kaze da je zadovoljan, nisam bio da vidim kako izgleda slika, kaze da su filmovi i serije super.
Sledeca opcija ti je naravno LG, Samsung, Sony.
Drugi drugar je uzeo Samsing 50 inca, 4K, odlican tv za 450e kod nas.
LG vidim da nudi 5 godina garancije. Uglavnom gledaj na duzinu garancije, velicinu i cenu.. Za tv i ako nadjes model da ti prelazi budzet, a voljan si, uzmi ga, ne uzimas tv cesto, a i treba da bude iole kvalitetno.
Dobra cena za ovaj LG 6200, ozbiljno ću da ga razmotrim. Ne znam koja je razlika između njega i ovog 6300mlb? VOX bih izbegao i sve ove kineze (fox, adler...) Za TCL ne znam kakav je.
ASUS STRIX B450-F Ryzen 2600 CM Nepton 140XL Kingston HyperX 2x8GB PREDATOR @3400 Seasonic Focus Plus 750 Gold SSR-750FX MSI RTX 2060 VENTUS
Osim u ceni nisam video neku razliku u specifikacijama (možda nešto sitno). A vidim na sajtu tehnomanije da je ovo cena za web kupovinu, a oni ga nemaju na stanju za porucivanje online nego samo u radnji, moram da ih pozovem da pitam.
ASUS STRIX B450-F Ryzen 2600 CM Nepton 140XL Kingston HyperX 2x8GB PREDATOR @3400 Seasonic Focus Plus 750 Gold SSR-750FX MSI RTX 2060 VENTUS
Za koji god novi TV da se odlučiš, svakako popravi taj jer se popravka 40` FullHD TV-a itekako isplati sve dok je ispravan ekran. Šteta je da se baca, a može da ti koristi za spavaću sobu, vikendicu itd.
Neka ti neko preporuči koju ploču od kineza preko AliExpress-a da kupiš za 20-30$ i pevaj...
Kupih novi, LG UK6200PLA. Popravka bi me koštala 12+ hiljada, tako da sam od toga odustao. Nov nisam mnogo čačkao, ono što sam za sada primetio je da je zvuk zaista dobar i da su tamnije scene malo nejasne (jbg ips).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.