`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Unutra je japanska Myota. Sat kostao 300e a ima gedzete satova koji kostaju 500e. Izvanredan odnos cena/kvalitet. Recimo Tissot takav sa svajcarskom ETA-om je takodje odlican i lep sat, ali kosta 2x vise.
Ovaj moj ima Sapphire staklo, nemas pojma koliko to znaci jer se niti jedna ogrebotina ne vidi koja bi se lako uocila na mineralizovanom staklu (staklo kakvo je Gorila glass recimo 4-6, gde se ogrebotine vide na nivou 6 a dublji risovi na nivou 7, dok je safir na 9 nivou Mohove skale sto je preko 10x jace od Gorila glass). Sat je EcoDrive pogonjen solarno, a rezerva je 180 dana u mraku. Takodje je radio kontrolisan tj. stelovan preko nakoliko antena po svetu.
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Gotivim SWISS MADE da se razumemo, ali sam morao ovo da pazarim za 20 soma na akciji sa 5 godina garancije, pre par meseci... Od mene velika preporuka za tebe, naravno ako ti se svidja. Mada, ga pogledaj i uzivo obavezno.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.