Posle par meseci ispitivanja i chitanja uzeo sam JBL 16.5 cm dvosistemce 3800 din par sa KP-oni su, entry level kada menjash original automobilsko ozvucenje....iako mi je napred deklarisano 16cm stali su i ovi bez problema.Da li si siguran da su ti i pozadi 16cm?Kod meni su pozadi 13. uzeo sam neke vasljive roadstar jedan od njih sam izduvao posle 3 meseca! Ovi JBL su vrhunski sto se tice odnosa cene kvaliteta, sa garancijom, jelte...Opet kazem, mesecima gledao i chitao pa izabrao....
AR156SW 05` ima napred i nazad 6.5`, woofer u gepeku, a tweeteri su oko 1` u prednjim vratima, barem je kod mene tako. Jedino sto su sami zvucnici losi (Bose ili ne). Prednji su neki kao 2-way, zadnji su skroz obicni... Nasao sam neke Pioneer 2-way za oko 3800, ne znam, moram da pogledam tacno koja su oznaka...
Pozz...
Tako sam ja sebi skoro uzeo. Sa ovim Pioneer zvucnicima, sto si naveo, neces puno da se usrecis. Tesko da su nesto bolji od tih koje sada imas.
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: Tacnije Pioneer TS-G1710F, za oko 3500din po paru... :: :: 17cm ali bi trebale da stanu... :: :: Pozz.. :: :: :: _________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: Intel i7 4790 :: Asus Sabertooth Z97 Mark :: AMD R9 280 :: 4x 4GB DDR3 1.6GH :: 1x 120GB SS :: 1x 750GB SATA I :: 1x 3TB SATA II :: Corsair 750T :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.