Pozdrav drugari , planiram da uzmem TV iz naslova pa me interesuje da li ga neko posjeduje , ili je dolazio u dodir sa istim , i da li ga vredi uzeti ?
dajte koji komentar na navedeni model , i ima li sta bolje ili losije za ove novce ?
Moj ti je savet,batali te trange frange marke i kupi l neki od Hisense modela.Krsteni Kinez odlicnog kvaliteta i po meni trenutno najbolji balans ulozeno-dobijeno
Zanimaju i mene iskustva sa istim tim modelom :) **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Brzi Gonzales krece u akciju Ja navijam za Turcina Grundig brenda jer me odlicno sluzi i nije skup.Potrosio sam sate vremena googlajuci i trazeci sta se sve prodaje po zemljama EU i Svajcarske od Grundiga i top modeli su se prodavali u Nemackoj,Svajcarskoj i Francuskoj.I u Turskoj nema mog modela, nasao sam ga u Hrvatskoj i kod nas.Ali sta cete za te pare radi super,Svabe top tehnologiju izradjuju verovatno u Nemackoj ili Austriji.Imam jedan stari katodni Grundig proizveden u Austriji i jos radi ali gledam ovog Turcina od 40 incha.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.