Danas su mi se roditelji zalili da kod njih na tv-u nema kanala. Imamo zajednicku Kopernikus kablovsku, i kada sam video da su svi kanali zakljucani. Probao sam da udjem ali na svakom izbaci poruku `NEOVLASCEN PROGRAM` Probam kod sebe svi kanali normalno rade i onda uzmem moju karticu iz mog resivera i prebacim kod njih. Kanali proradise ali samo na nekih 10-ak minuta. Ponovo zamenim kartice i sad nece ni kod mene da udje i izbacuje istu poruku gore navedenu. Zvao sam ih kazu tek ujutru ce doci neko. Zna li neko u cemu je rec? Da to sam resim
Majku mu... Ne znam sta je u pitanju, a vidim izjede se stari ne moze da gleda fight channel !!! :D :D :D p.s. Kasnije mi tek rece da ima par ne placenih racuna. Mozda su me i odfikarili sa kablovske. Moram i sutra to proveriti.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.